Reply To: Jasnovidni Otroci Nove Dobe (INDIGO)

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Jasnovidni Otroci Nove Dobe (INDIGO) Reply To: Jasnovidni Otroci Nove Dobe (INDIGO)

#29558
glas
Participant

strelka wrote: Čeprav ..Glas a nisi ti tud bil električar..

Ja to bi naj bil moj osnovni poklic ja (pač to šolo sem obiskoval), pa tudi mnogo let sem delal kot (kao električar).. Drugače pa sem glih toliko električarja kot sem kuharja ali zidarja..
Drugače mi najbolj pritiče nalepka niko i ništa, ker se res nič o vsega omenjenega ne sklada z manio, vsaj ne v obliki kot je to običaj.. Niko i ništa pa vbistvu v ekstremnih primerih ko odpovejo vse ustaljene prakse in okiliščine pomeni tudi VSE in KARKOLI..
Ker le nekdo, ki se ne znajde v ustaljenem se vsak trenutek znova in znova poustvarja na novo.. kar v vsakdanjem (kariernem) življenju izgleda kot da znova in znova štartaš na samem začetku in nikamor “ne prideš”.. Se pa na ta način naučiš hendlati z vsemi extremi.. in ko se pojavljajo ektremi obče odpove in tu in tam ostane kdo, ki mu je to stanje splošno domače..

strelka wrote: Tongue

Ja saj ta se je dobro poglobil v to.. (prvič sicer čujem za tega)
Čeprav sodobni obči izraz v uporabi je STARSEEDS.. In če bi se v tej temi bolj objavljali članki o starseedih, bi se vsekakor večina notri našla, pa bi bilo potem mnogo manj hude krvi in negativnih čustvenih odzivov.. ali razočaranj tipa:
A zakaaaj pa jaz nisem tu notri?

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”