Reply To: Jasnovidni Otroci Nove Dobe (INDIGO)

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Jasnovidni Otroci Nove Dobe (INDIGO) Reply To: Jasnovidni Otroci Nove Dobe (INDIGO)

#26869
tadej pretner
Moderator

glas wrote:

Tadej kako pa to, da ti le enega priznavaš?

???????????????????????

glas wrote:

No tvoj trenutni bog je pač atraktor..

??????????????????????

glas wrote:

Kar verjetno ne pomeni da ko še za atraktor nisi sploh slišal, da boga (po svoji podobi) pač nisi imel.. Pomeni le to, da se ta slika pač z našim širjenjem zavesti širi, saj predstavljamo si lahko le po svoji podobi.. Ne zmoremo namreč vizualizirati nečesa, česa nismo zmožni.. Zato se nam bog vso življenje lahko spreminja, ker se nam tudi zmožnost vizije spreminja – (v tej dobi se nam širi).. Vizija najvišjega se pa nam toliko bolj močneje spreminja v soodvisnosti tudi od tega, kateri energetski tok skozi našo hrbtenico si vzamemo za bolj domačega.. Če si izbereš za bolj svojega, tok kreacije, ki teče iz Zemlje, navzgor čez naše čakre, nato v Vesolje, si nato posledično najvišje vrednote izgrajujemo od spodaj navzgor in vsakič ko dobimo nov podatek se nam ta vizija Najvišjega tudi malo spremeni..
Če pa je nekomu bližje obratni energetski tok skozi hrbtenico, ki teče iz vesolja navzdol skozi naše čakre in se nato spusti v središče Zemlje, pa je ta vizija za Najvišje bolj kot ne ena(in ista), samo malo spreminja se lahko vseeno (odvisno koliko je za prečistit na določenih čakrah), ker čez blokade in motnje v čakrah je vseeno vizija tega (kar lahko zgoraj ”gledaš”) motena..
No če se vrnem nazaj na prejšnjo temo, jaz za temi atraktorji vidim še eno plast, ki kreira vse to.. Iz tiste plasti vidim kao so ”pisana” določena ”pravila”, oziroma odkod sevajo te zakonitosti, ki nato kreirajo Vesolja in Realnosti, (kjer lahko mi dobivamo izkušnje kot fizična bitja od 1.-6. dimenzije). V tej plasti vidim pač kako nastajajo ti principi (enega od teh si ti nekako ubesedil skozi princip fraktalov), in obstaja nekaj teh niti (eni pravijo da 7), ki se raztezajo od tam in vsaka daje prav posebno vsekozmično lastnost.. In te lastnosti nato znanstveniki na vseh ravneh ”prepoznavajo” kot neka napisana pravila, po katerih nastajajo tudi znanja in znanosti,..
Fraktali so zelo dober način vpogleda, če poskušaš vpogledati noter v to raven(ki jo opisujem)!! Ampak atraktor vsekakor ni kreator vsega tega, kot tudi princip fraktalov ni božanstvo, ki zaobsega vse zakonisti Vesolja.. Gre za to, da obstaja pač višja ideja, ki si je v svoji kreativni ideji izmislila ”vesoljna pravila”, in to idejo lahko poskusimo pošpegati tudi skozi princip fraktalov (atraktorji so potemtakem le izvajalci tega ”pravila”), in ta višja ideja kreira več teh ”vesoljnih pravil”, ki se med sabo prepletajo in ustvarjajo takšno Vesolje, kot ga mi trenutno pač izkušamo.. Da pa se vseeno posebaj prepoznati in opisati vsako kavileto, ki soustvarja Vesolje.
pa ta zadeva gre še naprej……..
Pač obstaja to nekaj kar vzdržuje vizijo teh različnih principov/niti/kvalitet/pravil, (izmed katerih si se ti prej poglobil v enega), in ta nekaj ni vrhovno božanstvo sploh.. Je pa nekaj kar bi mnogi (ki imajo pač to potrebo) imenovali bog za to neko Vesolje v katerem smo trenutno..
in tudi ta tema gre še precej naprej…

Kup stvari za nekaj, kar sploh ni sporno. Da je zame edini bog atraktor, je pač tvoja skovanka.

Atraktorji delujejo na ravni morfičnih polj, kar je hkrati raven svetlobnih teles ali v Tau Juan chi/Juan shien.

Lepo je če deliš