Reply To: Jasnovidni Otroci Nove Dobe (INDIGO)

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Jasnovidni Otroci Nove Dobe (INDIGO) Reply To: Jasnovidni Otroci Nove Dobe (INDIGO)

#26917
glas
Participant

en zanimiv tekst še mogoče – razlike med indigo generacijami (podajam bolj kot zanimivost)

Od 1950-tih godina otkriveno je sve više indigo djece koja su tako prozvana po navodnoj dominantnoj boji njihove aure – indigo plave. Indigo djeca/osobe posebna su upravo po tome što pokazuju neobične psihološke osobine i načine ponašanja. Od rane dobi počinju apstraktno razmišljati, nadareni su za razne aktivnosti i često znaju čak i više od svojih roditelja.

Generacije indigo djece:

Američka znanstvenica Lori Johnson detaljno je proučila indigo djecu i podijelila ih u 5 generacija te svakoj pripisala posebne osobine.

Prva generacija / Alfa generacija

U ovu generaciju spadaju djeca rođena između 1958-1968. godine. Karakterizira ih plavo-zeleno-ljubičasti sloj aure. Proces mentalnog sazrijevanja započinje tek u 28. ili 29. godini života i traje oko 7 godina. To razdoblje puno je problema, životnih poteškoća i bolesti. Kasne tridesete razdoblje su oporavka i procvata psihičkih sposobnosti. Intuicija im se produbljuje, a razvija se i iscjeliteljska moć.

Druga generacija / Beta generacija

U drugu generaciju spadaju djeca rođena između 1968-1978. godine. Kao i Alfa generaciju, Beta generaciju karakterizira mladolik izgled. Čak i do starije dobi izgledaju mlađe od svoje kronološke dobi, a i žive duže. Pravu indigo zrelost dožive tek u četrdesetima.

Treća generacija / Gama generacija

Indigo djeca rođena između 1978-1988. godine. Gama generacija najčešće je dijagnosticirana kao generacija djece s poremećajima u ponašanju ili nekim oblikom hiperaktivnosti. Razdoblje mentalnog sazrijevanja za ovu generaciju je u njihovim kasnim dvadesetima.

Četvrta generacija / Delta generacija

U ovu generaciju spadaju djeca rođena između 1988-2002. godine. Ova djeca imaju težak pubertet i su sklona zloupotrebi droga i alkohola te suicidualnom ponašanju. Roditelji ove generacije imaju težak zadatak u odgoju ove djece.

Peta generacija / Omega generacija

U posljednju generaciju spadaju djeca rođena između od 2002. godine. Djeca ove generacije imaju probleme u prilagodbi okolini. Postoji opasnost od oboljenja i povlačenja od vanjskog svijeta što je rezultat njihove ekstremne senzibilnosti.

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”