Reply To: Iz zlaganosti v smeri resnice

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Iz zlaganosti v smeri resnice Reply To: Iz zlaganosti v smeri resnice

#7724
AVATAR
Član

Torej bom težko vedel kaj je resnica…ker me omejuje že moj lastni um…skozi katerega zaznavam svet…No ta knjga Modreci za človeštvo nima avtorja…ker je v bistvu kanalizirana iz višje ravni…v množini…Zdaj na kak način so te informacije prišle na papir je seveda druga zgodba.

Naprimer podatek…da vse trgovske črtne kode vsebujejo število 666…opisano je tudi kako lahko to preverimo…in te črtne kode nekako vplivajo na vse izdelke kakor tudi kupce…torej na vse nas….Nadalje se da te kode izničit recimo s ketskim križem ( predkrščanskim )…saj njegova oblika varuje pred slabimi frekvencami in hkrati privlači dobre višje frekvence…No nevem zakaj naj bi imel keltski križ take sposobnosti…recimo kot arhetip-simbol…koliko sem nahitro izbrskal…so našli ta simbol naslikan že pred 12.000 leti.

Opisuje tudi Iluminate…ki naj bi imeli precej napredno tehnologijo…nekako že imajo bivališča pod zemljo na Luni in Marsu…imajo cilj zmanjšat človeško vrsto na 500 milijonov…torej planirajo izbris 6,5 milijarde ljudi…Iluminati se nekako ves čas razvijajo v ozadju človeške družbe in izvajajo manipulacije vseh vrst.

Piše tudi…da bo človeška rasa med leti 1998-2027 deležna zelo hitrega razvoja…naj bi se razvila hitreje kot v zadnjih treh milijonih let…vzrok pa naj bi bil pretok novih višjih frekvenc ki ga je deležen naš planet…Leto 2012 naj bi bilo prelomno.

Recimo opisuje tudi flor, ki je ponjihovem zelo strupena spojina…recimo v zobnih pastah…in dobesedno zastrupla ljudi…kakor tudi klor v vodi.

Opisuje tudi raznovrstna orožja, ki jih razvijajo, da bi zmanipulirali-unićili ljudi…na osnovi vpliva na človesko telo in um…Gre za orožja, ki masno odajajo razlićne frekvence…z njimi pa lahko tudi skodujjejo planetu…Veliko je napisanega tudi o Nikoli Tesli in njegovih izumih…vglavnem kar veliko informacij z vseh področij…zahteva podrobno branje.

Naprimer človeško telo…naš imunski sistem…se je sposoben čist sam zdravit…neglede na poškodbo ali bolezen…problem pa je ta, da si pljuvamo v lastno skledo.

No veliko raznih resnic…znjimi pa se mora soočit vsak sam od nas.

Lepo je če deliš