Reply To: Iluminati – Reptili – NWO

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Iluminati – Reptili – NWO Reply To: Iluminati – Reptili – NWO

#21514
snowcat :)
Participant

glas wrote:

Zaključek : a ste gdaj razmišljali V ČEM so bili preživeli Titanika DRUGAČNI od nepreživelih ??

A si kdaj razmišljala a je boljše imeti v sebi, to nekaj da preživiš ta Titanik, ali je morda še boljše biti tako dobro usklajen, da te tvoja usklajenost sploh ne vkrca na njega..

strelka wrote: Vsak info ..ki jo slišiš gre v tvojo podzavest …

In je spravljena tam nek …
tud če ji ne daš pozornosti pač tam je …
ker si jo zaznal …
a se motim?Smile

Delno je vsekakor res, ampak v podzavest ne gre informacija, ki je prišla do tebe, v podzavest gre tvoje sprejetje informacije.. Kja to pomeni? Info ki pride do tebe, aktivira tvoja prepričanja, vse pretekle spomine (iz tega življenja in vseh ostalih), sproži se tvoja unikatna mineštra čustev, ki jo sestaviš kot odziv glede na vse pretekle izkušnje, ki si jih imel-a v navezavi z neko info.. Skratka tvoja reakcija na info obarva sam info lahko čist nerazpoznavno.. če si pa prečistil preteklost, pa je lahko info le info – pusta info, saj veš kot pusta skuta, brez da ji dodaš svojo mast..

Biti sam s sabo, verjetno pomeni biti pretočen, biti tukaj in zdaj in reagirati spontano. Potem zaznaš nekaj in se ne vkrcaš na Titanik. Prav imaš Glas. Zdaj, če je človek poln strahov posebej zaradi informaciji tipa asteroid bo udaril Zemljo torek ob polnoči … ne bo zaznal prav nič. Tako, da informacije, ki opisujejo stanje (asteroid) in ne ponujajo rešitev (vozovnica iz planeta) so škodljive in nekoristne. Je pa res, da tudi tisti, ki ne berejo take novice in niso obremenjeni s tem tipom strahov, se vkrcajo na Titanik. Tam pa govorimo o obremenitvah iz preteklosti (mišmaš vzorcev, prepričanj, …) in zaradi tega ne zaznajo ,,opozorilo,,.

Informiranje…. Osebno smatram, da vsaka informacija, ki pride do nas je posledica našega stanja (beri – smo si priklicali) in posledica našega namena (beri – je v naše dobro, ali slišimo ali ne pa je druga zgodba). Osnova je motivacija/vprašanje/interes tistega, ki sliši ali ne sliši. Tisti, ki informacijo pa da ima svojo lastno motivacijo za tako dejanje.

Kolektivna zavest…. osebno smatram, da vsaka informacija mora iti skozi ,,želodec posameznika,, in šele potem preide v kolektivno zavest. Od posameznika do posameznika, ki vsak po svoje, odvisno od svojega lastnega razvoja/stanja/statusa/občutka varnosti presodi in nastane kritična masa, ki pa posledično povzroči večje premike v zavesti in tudi v materialnem svetu. To, da obstaja internet daja vtis, da vsaka novica vpliva na kolektivno zavest, mislim pa, da ni tako. Torej vsak, ki plava na internetu in širi novice v dobrem namenu, oddaja sliko v glavnem o sebi niti ne toliko o svetu in njegovo skrb za svet. Povej mi Glas, zakaj vse te informacije ???

Tukaj, zdaj, spontanost, pretočnost…. če dosežemo (tehnike in znaje že na voljo) tako stanje, potem je vseeno ali vemo ali ne vemo (beri – mentalno znaje/informacije). Odzovemo se na ta trenutek. Ne glede ali je zemlja okrogla ali je ploskva, ne glede ali je to povzročil asteroid ali potres.

In še to – vsi tisti, ki kanalizirajo trdijo, da je človek pomemben in da ne bodo dovolili, da se uniči (primer jedersko orožje). Smatram, da človek bo preživel. Različni bodo standardi. Razlike so že danes, samo človek v Evropi nekako pozablja, da ni edini predstavnik človeka.

snowcat

Lepo je če deliš