Reply To: Iluminati – Reptili – NWO

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Iluminati – Reptili – NWO Reply To: Iluminati – Reptili – NWO

#21525
glas
Participant

snowcat :) wrote:

Kaj je dejansko za tebe človeštvo ?? Kaj je za tebe prepad ??

Ćloveštvo smo vsi ljudje (duše), ki utelešamo ta naša telesa na zemlji, plus vse duše ki trenutno neinkarnine tudi opazujejo ali sodelujejo..

In vsi imamo tudi na višjih ravneh skupno dušo, katere del smo.. Tega podatka o naši skupni duši včasih nisem imel, a ko sem ga dobil sem ga takoj sprejel, saj se mi je na eni točki začela ideja da ima vsak svojo dušo upirati. In sem začel razglašati, da če resnično pridema jaz in ti do svoje duše, da pridema do ene in iste duše, saj je duša le ena, enaka vsem nam.. Zdaj vem da je to višji aspek duše.

Prepad?

Ja če imaš ravno področje, nato velik prepad, je na drugi strani ponavadi spet ravno področje..

Prepad ponavadi asociira na padanje ali padanje v globoko brezno (mogoče celo brez dna – krščanski program hipnoze).. Če se poigram z to besedo, delno lahko beseda pre-pad pomeni tudi: pred-pad ali pra-pad; morda padec ki se je zgodil enkrat v preteklosti pred mnogimi življenji in če malo poznaš “zgodovino”, je padeč človeške civilacije bil že ene 4krat, ko se je vse na hitro in “katastrofalno” končalo.. In nekako PRE-PAD, nam tudi pomeni PREprečiti-PAD, ker že poznamo kako to je, in imamo že v podzavesti vsi ogromen strah po ponovnem padcu.. Saj poznaš izraz (za)prepaden od straha ali šoka, kar lepo pokazuje ta podzavestni strah, saj beseda biti (za)prepaden od straha dejansko izenači besedo prepad in strah, če prebereš energijo obeh, izraz biti zaprepaden nosi več šoka ali straha kot strah sam..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”