Reply To: Iluminati – Reptili – NWO

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Iluminati – Reptili – NWO Reply To: Iluminati – Reptili – NWO

#21536
glas
Participant

strelka wrote: kolektivno programiranje , poteka na isti način , pri vseh enako , ne vem če se gremo tukaj individulalnost “

zdaj kaj je potem tisto , kar to omogoča …?

Če napredni znanstveniki zgradijo velik laboratorij in v njega dajo opice, se jim posvetijo, preučijo vse njihove lastnosti, tipe odzivanja itd.. Lahko slej kot prej preko zunanjih informacij (s katerimi jih obsevajo), začnejo manipulirat z njimi.. Z vsako naslednjo generacijo, ki pa je dejansko že rojena v laboratoriju pa je to vedno lažje, saj že od malega sprejmejo, da je ta laboratorij normalno življensko okolje in nič druga izven ne obstaja.. In tako je mnogo lažje znastvenikom izpopolnjevati tehnike programiranja, opazovati čustvene in osebnostne odzive in skladno z njimu spreminjati pristope programiranja..

Če veš, da je Zemlja tak laboratorij bila več tisoč let, ljudje pa primerki v njemu, potem veš koliko vpliva ima na tak experiment individualna osebnost.. Znanstveniki deluje namreč izven v priligiranem stanju v relaciji teh v laboratoriju.. in znanstveniki razvijajo sproti nove in nove napredne tehnike manipulacij.. Vsaka velika odstopanja od pričakovanih odzivov nato programirani osebki zatrejo že kar sami med sabo, napredne duše, se omeji v šolskem sistemu, njihov DNK se pohabi s cepivi in drugimi zdravili, ter ostalimi strupi in motilci hormonov.. Zato pa se “hiperaktivne otroke” takoj nafila starši sami z ritalinom ipd.. cepljenja, kemija v prehrani, vse to sodeluje skupaj, da onemogoči določenim žlezam polnega delovanja in tako energetsko ovira osebi svoj pravi božanski potencial..

Prav tako vsa sevanja držijo energetiko osebe na frekvenci, ki je željena (pričakovana).. Zakaj pa misliš, da je zdaj žične žične prepletenosti, okrog nas vse polno še wireless oddajnikov itd..

Zemlja je tudi unikaten sistem, kjer pri rojstvu deluje ta umetno ustvarjena pozaba!

Tako da si dejansko popolnoma dovzeten za programiranje v otroštvu in nato za vso življenje v naprej usposobljen za kar te potrebujejo in dovzeten za vsa nadaljna programiranja..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”