Reply To: Iluminati – Reptili – NWO

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Iluminati – Reptili – NWO Reply To: Iluminati – Reptili – NWO

#21524
snowcat :)
Participant

Zapor – tudi če si v zaporu in tudi če ti nekdo drug nekaj razlaga, TI čutiš nekaj in ali se na to odzoveš/raziskuješ ali ne je odvisno od moči zunanjega pritiska (beri – te lahko ubije/napade potrebo po pripadnosti/razvrednoti/…) in moči tvojih strahov s katerimi si se identificiral. Imaš prav, da informacije so danes veliko več na voljo in so dostopne. Kdo je pred 50 leti hodil v šole 1x na mesec 100km od doma s avtom ?? Ampak, še zmeraj je vse odvisno od tega občutka nekje noter in volji/potrebi nekaj narediti.

Jaz osebno berem kjige, ki so na voljo že več kot 30 let in tudi več tisoč let. Ampak, če ne bi bilo prvotnega zanimanja, lahko so bili na polici pri meni v stanovanju še naslednjih 100 let BREZ takniti. Kadar je učenec pripravljen, se pojavi učitelj (ali pač nekdo, ki poda informacijo, ki usmerja).

Tiščanje glave v pesek ali živeti v strahu, pred meteoritom torek ob polnoči, je za mene ista štala. Poanta je, da človek ne zazna druge možne rešitve. Ampak (po mojem) bi lahko.

Branje postov….Dejansko sem vsebino začela brati šele pred par dnevi in to odgovore drugih – ne vsebino tvojih postov. Potem mi ne dalo, da te vprašam ZAKAJ ?? http://www.youtube.com/watch?v=Pg2R0pCynII Na tem posnetku (objavil je Ozelot) mož da izjavo ,,mislite, da je moj brat Jezus mislil, udari me še na drugo stran, kadar je obrnil obraz ?? Ne, on je mislil LOOK THE OTHER WAY,, To je drugimi besedami ,,SPREMENI CILJ FOKUSA SVOJE POZORNOSTI.,, Tako to jaz razumem. Iz tvojih postov drugje, je tudi možno razbrati razumevanje delovanje energije pozornosti. Tako, da je vprašanje, ZAKAJ toliko pozornosti v vse to, kar na mestu.

Intuitivnost x znanje…. Kaj dejansko ubije človeka ?? Telo, misli, emocije, znanje, prepričanja ?? A je Adam ali Eva vedela, da ima jetra na desni strani prsnega koša ?? A je testna stranka pri placebo tabletki vedela, da tabletka deluje na celičnem nivoju s enzimi v desnem kotu ledvic ??

Hakljci…. Temu pa rečem krasen, eleganten način manipulacije in kraje energije.

Planetarni starši …. Eno noč spim in nekaj me je tako ruknilo (sem lih v procesu velikega pucanja, tako, da predvidevam, da je bilo nekaj od tega, da sem padla iz postelje. Zanimivo na tem je, da nisem se prav nič poškodovala, niti glave udarila ob tla. Tako je telo lepo samo reagiralo…En dan grem in se usedem v avto in tik preden sem prižgala avto, sem imela čuden občutek. Stopim iz avta ven (parkirišče, kjer so avta eno zraven drugega) in gledam, kaj bi lahko bilo. Ugotovim, da avto je brez kola sprednjega in zadnjega na voznikovo strani. Oko je že zaznalo, možganom je trajalo, da obdela in je prišel signal, ki sem zaznala. Ali je bilo kaj drugega, ki je zaznalo in me je opozorilo. Isto, kot pred septembrom v USA, so naprave zavesti (Tadej je omenil v šoli, pa se da dobit na nettu) zaznale, da se nekaj dogaja. Torej imamo nekaj, ki nam omogoča ne samo grobo fizično preživetje (padec iz postelje), ampak tudi kakovost preživetja (kolo). In ITAK je reakcija TRENUTNA, odvisna od nas. Otrok, če bi se znašel v situaciji, ki je ni še doživel, bi se tudi znašel – lahko s prasko ali tudi ne – odvisno od sposobnosti TUKAJ (dejstva), ZDAJ (prisotnost), PRETOČNOSTI (zaznam) in SPONTANOSTI (hitrost). Torej odvisno od sposobnosti uporabe orodij, ki so nam prirojena. Mogoče, če bi mi starši pustili malo več prostora otrokom, ne bi niti nam bilo potrebno jim povedati, da pečica peče. Kadar dobim ,,račun,, se bom odzvala ali vem ZAKAJ v tem trenutku, ne bo pomembno. Isto kot primer s snežnim plazom – ti lahko razmišljaš ZAKAJ, šele kadar si na varnem. Prvo pa tečeš ali pa poslušaš sam sebe in ne boš niti prišel v to situacijo.

Kaj je dejansko za tebe človeštvo ?? Kaj je za tebe prepad ??

snowcat

Lepo je če deliš