Reply To: Iluminati – Reptili – NWO

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Iluminati – Reptili – NWO Reply To: Iluminati – Reptili – NWO

#21520
glas
Participant

snowcat :) wrote:

Biti sam s sabo, verjetno pomeni biti pretočen, biti tukaj in zdaj in reagirati spontano. Potem zaznaš nekaj in se ne vkrcaš na Titanik. Prav imaš Glas. Zdaj, če je človek poln strahov posebej zaradi informaciji tipa asteroid bo udaril Zemljo torek ob polnoči … ne bo zaznal prav nič.

Človek ne postane poln strahov zaradi informacij “tega tipa”, človek ali pač JE poln strahov, ali pa ni ! Nekdo jih ima veliko v svojem nahrbtniku, nekdo drug spet manj. In ti strahovi (iz nahrbtnika podzavesti) se aktivirajo le takrat ko se rušijo iluzorne predstave o varnosti..

Sistem (ali določena bitja) te zaprejo v kletko in ti povejo, “Ne skrbi zdaj si varen, nič ti ne more biti več hudega.. Bodi lepo tu notri na varnem, zunaj je prenevarno!” In dokler si v tem zaporu si navidezno varen, čeprav si suženj.

snowcat :) wrote:

Tako, da informacije, ki opisujejo stanje (asteroid) in ne ponujajo rešitev (vozovnica iz planeta) so škodljive in nekoristne. Je pa res, da tudi tisti, ki ne berejo take novice in niso obremenjeni s tem tipom strahov, se vkrcajo na Titanik. Tam pa govorimo o obremenitvah iz preteklosti (mišmaš vzorcev, prepričanj, …) in zaradi tega ne zaznajo ,,opozorilo,,.

Rešitve so vedno! In pravilomaa so vse v nas samih!

Tiščati hlavo v pesek, zaradi občutka nemoči (ki je spet vsajen v ljudi od sive eminence) in slepo vstrajati na slepi poti, je za moj pogled najslabše kar lahko izbereš..

snowcat :) wrote:

Informiranje…. Osebno smatram, da vsaka informacija, ki pride do nas je posledica našega stanja (beri – smo si priklicali) in posledica našega namena (beri – je v naše dobro, ali slišimo ali ne pa je druga zgodba). Osnova je motivacija/vprašanje/interes tistega, ki sliši ali ne sliši. Tisti, ki informacijo pa da ima svojo lastno motivacijo za tako dejanje.

No potemtakem veš, da informacije o vsemu so na voljo, obstajajo pod različnimi naslovi, karkoli nas zanima nam je na razpolago, le odpremo.. Ko smo na to pripravljeni in če si to želimo..

snowcat :) wrote:

Kolektivna zavest…. osebno smatram, da vsaka informacija mora iti skozi ,,želodec posameznika,, in šele potem preide v kolektivno zavest. Od posameznika do posameznika, ki vsak po svoje, odvisno od svojega lastnega razvoja/stanja/statusa/občutka varnosti presodi in nastane kritična masa, ki pa posledično povzroči večje premike v zavesti in tudi v materialnem svetu. To, da obstaja internet daja vtis, da vsaka novica vpliva na kolektivno zavest, mislim pa, da ni tako. Torej vsak, ki plava na internetu in širi novice v dobrem namenu, oddaja sliko v glavnem o sebi niti ne toliko o svetu in njegovo skrb za svet. Povej mi Glas, zakaj vse te informacije ???.

Povem ti takoj za tem, ko ti meni poveš, zakaj odpiraš temo, v kateri že vnaprej veš da bo nekaj kar še ne želiš slišati? Pa saj ti naslov teme že sam pove o čemu bo govora.. A ker se iz firbca ne moreš upreti, greš vseeno odpret, nato slišiš točno to kar “si nisi želela” in nato “napadeš” tistega ki je to objavil..

Ti veš zakaj vseeno odpreš iluminate? Saj ti ni treba, lahko odpiraš tudi samo temo “Nova Zemlja” in bivaš v 4D, 5D ali kjerkoli.. Lahko tudi v 3D, 2D,8D,.. A te iluminati ovirajo da si kjer sama želiš ali te jaz, ker objavim kaj o njih v tej temi? Tema je dostopna za vse, odpre pa le tisti, ki ga to zanima..

snowcat :) wrote:

Tukaj, zdaj, spontanost, pretočnost…. če dosežemo (tehnike in znaje že na voljo) tako stanje, potem je vseeno ali vemo ali ne vemo (beri – mentalno znaje/informacije). Odzovemo se na ta trenutek. Ne glede ali je zemlja okrogla ali je ploskva, ne glede ali je to povzročil asteroid ali potres.

To vbistvu ni res!

Tudi če si intuitivni zdravilec, je najbolje da imaš popolno medicinsko znanje kako je sestavljeno telo, da poznaš vse sisteme v telesu, saj tudi če meditiraš in “potuješ po telesu”, kako boš zaznal nekaj, kar sploh ne veš da je v telesu, kako boš aktiviral nekaj, ker sploh ne veš kje se nahaj in kako približno izgleda..?

Tako isto ne moreš pozdraviti tistega za kar ne veš da je bolano! Predstavljaj si da imaš rakavo obolenje in misliš da je to naravno zdravo stanje, da je tisti čudni občutek normalen, pač tako kot more bit..

Kaj če ima vsa dužba “rakavo obolenje”? Kako ga bo odpravila? Tako da se bo delala, da je vse ok, tiščala glavo v pesek, med tem ko jo rak razžira do kosti? Ali po klasični poti ozaveščanja stanja, v katerega je pač zašla, nato pa z ustreznimi koraki po poti ozdravljenja!?

Če veš da obstajajo iluminati, si lahko zavestno v sebi počistiš vse hakeljce, na katere te imajo privezane v suženjstvo.. Oni imajo namreč oblast, da zvežejo vsakogar, ki ima hakeljce, kdo te hakeljce odstrani, je svoboden in te ne morejo in ne smejo dirati, ker obstaja duhovna hierarhija v kozmosu..

Če recimo zveš kje vse so njihovi oprijemi, dosti lažje najdeš svoje hakeljce (svoje odvisnosti) v sebi, kje se še nahajajo,.. šele potem se jih lahko osvobodiš.

snowcat :) wrote:

In še to – vsi tisti, ki kanalizirajo trdijo, da je človek pomemben in da ne bodo dovolili, da se uniči (primer jedersko orožje). Smatram, da človek bo preživel. Različni bodo standardi. Razlike so že danes, samo človek v Evropi nekako pozablja, da ni edini predstavnik človeka.

Človeštvo najverjetneje bo preživel ja,.. Saj do zdaj je še pri vsakem uničenju civilizacij ostalo dovolj osebkov, da so lahko na novo začeli graditi civilzacijo..

Ja človeštvo je ščiteno ja, podobno kot je ščiten otrok, da si kaj ne naredi.. Ko pa je treba odrasti pa ta zaščita staršev gre vstran in mora vsak sam prevzeti nadzor nad sabo, da odgovorno stopa po svoji poti. Ko kot 18letnik sedeš za volan, ti skrb staršev, za tvojo varnost ne pomaga več.. Oni so svojo vlogo opravili, na vrsti si ti, sam.. In sam odgovarjaš za svoja dejanja od tam naprej..

Če misliš, da se ljudje lahko še naprej gredo igrico: kdo bo koga, a bo ta firma a bo ona druga boljša, vse skupaj pač igrice za moč in prevlado.. a seveda na račun uničenja Zemlje.. Človeštvo je na stopnji ko mora sesti samo za volan, če je pripravljeno ali ne Ujčkanje od vesoljskih bratov se zaključuje, ne bodo več razbljinjali meteoritov za nas, ne bodo umirjali več vulkanov, ki jih mi burkamo in ne bodo več odstranjevali 70% jederskega sevanja, ki ga emitiramo v Vesolje,.. in račun za vsako dejanje se od sedaj naprej izstavlja takoj!

Račun dobiš tudi če si na nepravem mestu ob nepravem času, to že veš.. Račun dobiš izstavljen tudi zaradi nekoga, ki mu slepo verjameš, a on te vodi v prepad!

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”