Reply To: Iluminati – Reptili – NWO

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Iluminati – Reptili – NWO Reply To: Iluminati – Reptili – NWO

#21572
snowcat :)
Participant

glas wrote:

Dve vprasanji: zakaj ovirajo nas bozanski potencial in kaj je cilj programiranja ?

Vbistvu ni več toliko pomembno zakaj je do tega prišlo, ker smo ravno v procesu osvobajanja teh vplivov.. Bolj pomembno se mi zdi ozaveščati kaj še obstaja in delati na izstopu izven..

Če naredim kratek povzetek tega kar vem:

Nekaterim bitjem (iz 4D) smo kot primitivna bitja tisoče let nazaj bili zanimivi kot vir energije! In so prišli sem nam vcepili malo njihove napredne DNK, tako so nas na hitro evolvirali, da smo jim sploh lahko bili koristni in so nas nato imeli kot odličen vir čustvene energije za njih.. Ustvarjen je bil sistem močne razdvojenosti, ki so nas držala v večnih trenjih, posledično vojnah.., vse to zaradi korenčka pred nosom, ki ga nikoli in nikoli mismo mogli ujeti.. Vse z namenom čustvenih travm, ki so bile podlaga da posledično sprožamo mnogo intenzivnih burnih čustev in izbruhov, čustvenih dram, odzivov, da vse to sprožamo v čustveno ozračje iz katerega direkt se oni nato hranijo..

Dobra stran tega je, da smo kot bitja dobili DNK evolucijski pospešek in se zelo hitro razvili do te ravni zavesti (do katere bi naravno potrebovali miljone let).. Sedaj se kot osebek le še osvobodiš oklepa, ki je bil narejen zaradi hjihovega hranjenja in potuješ naprej..

Predstavljaj si, da to vprašanje, ki si ga ti postavila, da se to vprašanje poraja v glavi eni kravi molznici?!

Le zakaj mi kmet omejuje svobodo in me ima večinoma zaprto tu v hlevu (ker jaz bi bila ves čas rada veni), me špika z nekimi iglami in me ima dnevno ure in ure priklopljeno na molzni stroj.. zakaj me oplodi, nato ko dobim mladička pa mi ga takoj odvzame, da sem vsa žalostna..

Sicer čutim, da me kmet ima rad, me boža, mi čisti hlev, me hrani vso zimo, tudi če zbolim mi pomaga, le svobode mi ne da, jaz pa si želim edino tega.. … no bom zdaj malo ovsa pojedla pa potem dalje razmišljala.. mljack, mljack, muuuu, mljack, mljack, .. … …

Ok, hvala. To prav zgleda, kot film MATRICA. Če pogledaš vsa učenja, vsi govorijo isto – notranji mir. Ok, v tem primeru je notranji NEMIR hrana za druga bitja.

V Transurfingu je to višek potenciala, ki pa povzroči zamik manifestacije (torej željenega) ali naredi prav obratno s ciljem uravnovesiti.

V TKM pa vztrajanje na emociji izčrpava organ in sledi bolezen.

7 glavnih grehov pa je pot v pekelj in večen ogenj in trpjlenje.

V karmičnem nauku pa se vračaš in vračaš in vračaš, tako, da je tvoj cilj umiriti in sprejemati in ne obsojati itd, da si prislužiš ,,karmični bus stop,, za malo več časa, če ne za stalno.

Ista zadeva, samo v drugačno predstavljeno. Pač namesto, da bi rekli ,,če se boš razburjal, te bodo 4D bitja posesali in boš crknil isto kot prašič v klavnici,, so pač kreirali sisteme, ki naj bi pomagali dosežti notranjega miru.

hm. hm, hm, ……ajde naj ti je

snowcat

Lepo je če deliš