Reply To: hranjenje s prano

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast hranjenje s prano Reply To: hranjenje s prano

#24523
glas
Participant

Victor Truviano: Čovjek koji već sedam godina ne jede i ne pije!

Svjetski fenomen, najpoznatiji bretarijanac danas (osoba koja živi bez vode i hrane, na energiji prane), istinski unikatan čovjek i vrlo simpatičan predavač, argentinac Victor Truviano napokon je u svojoj svjetskoj turneji posjetio i Zagreb te je dupke puna dvorana zaista imala što čuti. Prepun Europski Dom na Trgu bana Jelačića u Zagrebu okupio je preko 200 znatiželjnika, a Victor je kroz 2 sata pričanja i odgovaranja na pitanja razotkrio neke od intrigantnijih stvari svog života bez hrane i pića.

Kada je za Victora čuo ruski znanstvenik Boris Aranovič odlučio je sve to provjeriti. Dr. Aranovič se bavi proučavanjem tjelesne energije, različitim metodama mjeri potrebe i nedostatke organizma. Snimanje Viktorova organizma obavljeno je u Helsinkiju.
Izvješće dr. Aranoviča u skraćenom obliku glasi:
“Za mene je ovo posve novo iskustvo. Victorova je fiziologija u cijelosti različita od onog što je uobičajeno. Mjerni aparat nije prilagođen ljudima kao što je on. Čini se da njegovo tijelo funkcionira na drukčiji način zbog toga što ne pije čak ni vodu. Fiziologija mu je neobična, tijelo drukčije funkcionira, pa aparat ne može obaviti mjerenja. Reagira kao da mu kabeli nisu spojeni. Mjerenja ne možemo obaviti običnim aparatom koji je prilagođen običnim ljudima. Trebalo bi proizvesti novi aparat koji bi bio prilagođen upravo njemu. Vidi se da mu je razina napetosti u tijelu niska. To je vrlo dobro. Savršena hormonska ravnoteža. A tjelesna energija iznosi mu 360, što je optimalan rezultat, budući da je normalna razina između 150 i 600. Stopostotna sublimacija mozga. Visoka razina tera-valova u mozgu. Tjelesna prilagodljivost na 97%. Ima 36 godina, no biološka dob mu je 28 godina.”
Victor Truviano danas je vjerojatno najpoznatiji svjetski bretarijanac, odnosno osoba koja ništa ne jede i ne pije vodu.
‘Svi smo mi umjetnici, bez obzira čime se bavili – mi smo posljedica umjetničkog duha oko nas’
‘Prvo ljudsko biće bilo je apstraktno i stvaralačko, a moja životna filozofija je biti njemu nalik’
‘Dok sam padao u nesvijest zapravo sam dolazio u pravu svijest’
‘Još nisam siguran jesam li drugačiji put izabrao ja ili je on izabrao mene’
‘Ljudi pitaju za izmet i mokraću, no logično je – ako ništa ne uđe, onda nema što niti izaći’
‘Jesti je mogućnost više za energiju organizma, a ne isključiva potreba – to saznanje olakšava stvari’
‘Zašto u Africi ne primijenim svoja iskustva – nitko me nije zvao, a ja nisam guru, promotor, glasnik ili učitelj’
‘Nemojte prestati jesti i piti, to je dijagnoza i bolest – bretarijanstvo je poziv kojeg osjete samo pojedinci’

cel link:
http://atma.hr/victor-truviano-covjek-koji-vec-sedam-godina-ne-jede-i-ne-pije/

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”