Reply To: Hiperbarična komora

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Hiperbarična komora Reply To: Hiperbarična komora

#23085
snowcat :)
Participant

DARKO wrote: Spoštovani.
Prav je, da se oseba, ki vstopi na forum na neki način predstavi. Po mojem je primerno, da odgovarja nekdo, ki je na neki način usposobljen za strokovno temo. Saj govorimo o zdravju in ne o krompirju. Velikokrat se na forumih debatira ” slišala – rekla”.
 Da bi se temu izognil sem namenoma dopisal telefon in domeno. Na osnovi obeh se me da preveriti. Poleg tega sem se oglasil z imenom Diagnosys v imenu večjega števila ljudi, ki za to organizacijo stoji.
Hvala tudi za prijazni in topli sprejem na ta forum za moje prvo javljanje.

Dobrodošel,….
Mogoče besedo ali dve o forumih – fenomen interneta je, da je težkko ga nadzorovati in da v zelo kratkem času se informacija širi na veliko število ljudi. To je prva. Druga pa, da svet je poln ,,strokovnjakov,, in svet tudi temu ne/primerno deluje. Tretja – vsak, ki prebere kaj in se odloči na podlagi tega kaj narediti, se je SAM odločil in NE more tožiti nobenega, da se je SAM odločil. Četrta – Vaš pristop poudarja, da informacija mora priti OD ZUNAJ – torej podpirate odvisnost od zunanjega sveta in preusmerjate lastno pozornost od samega sebe na zunanji svet. Človek, ki ima težave naj bi iskal zunaj in NE znoter. Lasten notranji prostor in lastne odločitve.

Forum je namenjen izmenjavi – drugačnim kotom pogleda – osebnim izkušnjam – lastnemu mnenju….

snowcat

Lepo je če deliš