Reply To: Hiperbarična komora

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Hiperbarična komora Reply To: Hiperbarična komora

#23087
tadej pretner
Moderator

DARKO wrote: Spoštovani.
Prav je, da se oseba, ki vstopi na forum na neki način predstavi. Po mojem je primerno, da odgovarja nekdo, ki je na neki način usposobljen za strokovno temo. Saj govorimo o zdravju in ne o krompirju. Velikokrat se na forumih debatira ” slišala – rekla”. Da bi se temu izognil sem namenoma dopisal telefon in domeno. Na osnovi obeh se me da preveriti. Poleg tega sem se oglasil z imenom Diagnosys v imenu večjega števila ljudi, ki za to organizacijo stoji.

Najboljše se vsak predstavi preko tistega, kar napiše. Sicer pa je večina folka na večini forumov anonimna. Fajn je, da o temah pišejo tisti, ki o njih kaj vedo, to pa so tako ponudniki kot uporabniki. Ampak od ponudnikov bi človek pričakoval, da o temi dejansko kaj napišejo, ne pa da se zgolj javijo, da to obvladajo in dajo svoj kontakt. To je čisto reklamiranje in nič drugega, ne glede na to, ali reklamiraš ali sebe, ali firmo, v kateri deluješ, ali pa celo oboje.

DARKO wrote:

Hvala tudi za prijazni in topli sprejem na ta forum za moje prvo javljanje.

Malenkost. Saj veš – kakršen dražljaj, tak odziv,

BTW-na forumu imamo temo “Aktivnosti aktivnih članov foruma”, v kateri imajo priložnost svojo dejavnost predstaviti člani foruma, ki imajo vsaj 10 objav http://forum.tadej-pretner.com/forum/forum_posts.asp?TID=121&title=aktivnosti-aktivnih-lanov-foruma

Za takšne, ki pa nalepijo svojo reklamo že ob prijavi na forum, pa sem imel vedno nulto toleranco.

Lepo je če deliš