Reply To: Etika zdravilcev/naivnost klientov

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Etika zdravilcev/naivnost klientov Reply To: Etika zdravilcev/naivnost klientov

#16172
ozelot
Participant

Če nas gledajo vesoljci se čudijo, da je treba na modrem planetu plačat zdravje ki nam je prirojena pravica. Ne glede na to komu. Moralo bi biti tako, da če bi se nekdo počutil poslanega da izvaja to božansko delo (se pravi da zdravi soljudi) bi si moral to šteti za tako čast da niti pomislil nebi na kakršnokoli plačilo v denarju. Prišel bo čas ko bomo ljudje dojeli da se pomoči ne zaračunava ker pomoč je investicija in hkrati priložnost. Do takrat pa je vseeno kaj se piše po forumih. Vedno ima vssak zase prav.

Hvala da ti lahko pomagam, da sploh sprejmeš mojo pomoč kajti tako se počutim živega in koristnega na svetu. Brez tebe bi bilo moje življenje brez pomena.

Enkrat sem razmišljal kaj in kako in zkaj pa se mi je porodila naslednja misel: Dokler te kdo potrebuje oziroma dokler sploh kdo karkoli želi od tebe sploh sprejet dotlej imaš smisel živeti. Ko te nihče več ne rabi ali nihče nič noče od tebe postane precej pusto življenje.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem