Reply To: Epilepsija (in zdravilstvo)

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Epilepsija (in zdravilstvo) Reply To: Epilepsija (in zdravilstvo)

#21847
glas
Participant

Sandra_L wrote: ..sem našla nekaj zanimivega, ko sem iskala uradna pojasnila epilepsije. Opisov podobnosti med epilepsijo in spiritualnim doživljanjem je kar nekaj,.. …

… … … 

..Even though the seizure was an event happening within his brain, he was convinced that it was a physical event within his brain that gave him a very priveleged glimpse of the face of God.  Far from throwing doubt on God’s existence, this experience drove him forward in the face of all kinds of obstacles, trials and discouragement.  This siezure formed the absolute foundation of his faith.. 

Hvlala za tole Sandra_L

Jaz v osnovi opažam, da so vse bolezni “duhovne”, ne v smislu, da imajo nek skriti duhovni namen (no saj to tudi..) ampak imajo direktni mehanizem za nekaj kar si želi duša.. Božjast toraj je (lahko) direkten stik z bogom, toraj vzdevek “od boga dana bolezen” ni zastonj, saj nekateri preko te motnje doživljajo direktno povezavo z Božanskim.. Verjetno se večina po napadu ne spomni več stika, ker je njihova tančiča preko zavesti predebela ali pa je njihova količina strahu prevelika in to okuži izkušnjo..

Če navedem par znimivih primerov iz mojega življenja: v mladosti sem imel visoko vročino, ki mi je povzročila da sem videl “pikice”.. Kasneje v odrasli dobi, ko sem prešel v eno stanje zavesti in se mi je odprl močan pretok od zgoraj sem ponovno začel videto, kar sem kaneje ugotovil, da to kar vidim v tem stanju so fotoni-nosilci prane.. Toraj bolezni ali darovi??!

Recimo jaz sem bil vso življenje bolj odprt za mejna stanja zavesti in recimo svojega uma nisem uspel do konca stisniti v programe družbe.. In stroga šolska pozornost na monotono snov mi ni dobro uspevala, saj me je oklopljalo na vse razne načine.. In kasneje v odrasli dobi ko sem se dejansko predajal čtivom, ki so me pa resnično vlekla, sem na trenutke začel doživljati nekaj kar mislim, da nekateri imenujejo disleksija.. Ampak jaz tega nisem dojemal kot motnjo, ampak kot čisto naraven proces mene samega in sem se temu prepustil.. Recimo bral sem predolgo (silil sem svojo pozornost in svojo energijo v neko točko predolgo..) in moja duša je imela dovolj in je želela odklopiti njen nenaravni prisilni fokus in mi je začela pošiljati dislektične fenomene, jaz sem jih opazoval kot zanimivost, nato pa sem se prepustil, da me prevzamejo in moje vidno polje je zapadlo izven fokusa in videl sem le še meglo(tunel) in nič druga pred sabo (čutilo pa se je to dokaj osvežujoče, sproščujoče..) in čez minuto dve sem se vrnil spočit in prerojen(od izkušnje) in lahko sem nadaljeval svoj fokus zopet zelo dolgo..

Večina ljudi ko se jim pojavi ta motnja se ne upajo do konca prepustiti in na silo držijo (z umom) nadzor nad fokusom in silijo vse v sebi, da bi lahko prisilili fokus v eno in isto točko.. in jemljejo signale disleksije kot bolezensko motnjo! Verjetno bi jim ta odklop v meglo bil preveč “grozen”, saj bi jim aktiviralo ogromno podzavestih strahov..

Vse to se mi je pa do konca razjasnilo, ko mi je razlagal o temu en pisatelj in lektor in je potožil, da ga tu in tam pesti disleksija.. In ko sem ga energetsko zaznal, sem ugotovil ,da se on drži v enem in istem fokusu že vsaj 50let.. Ni čuda da ga duša poskuša povabiti, da se poskusi malo odklapljati, ker ona bi šla “malo gor” pogledat tu in tam..

A ljudje ne dojamejo.. Žal pa še medicina daje svoje negativne afirmacije za vse naravne procese in ljudje verjamejo kot naivne ovčice..

Ali pa depresija:

Depresija je dejansko stanje, ki te želi popeljati v globine lastne duše, če se ji upaš prepustiti in tam dobiš največje darove, ki ti jih duša lahko da tisti trenutek..

Če bi ljudje se znali prepustiti, sami Sebi, če bi resnično ljubili procese Življenja samega, bi mnogo skrivnosti se jim razodelo čez naravne procese “bolezni”…

In bolezni tako ne bi več obstajale!!! Obstajalo bi le še Življenje..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”