Reply To: Epilepsija (in zdravilstvo)

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Epilepsija (in zdravilstvo) Reply To: Epilepsija (in zdravilstvo)

#16666
tadej pretner
Moderator

glas wrote:
Hvala za odziv Tadej!
Super ideja! Tako bi se jaz s tem soočil.. samo ne vem če bi lahko taka oseba, ki nima nobene predhodne prakse dela na sebi, na tak način ustavila napad.. Verjetno nima pod nadzorom svojih telesnih procesov v tej meri, da bi bila zmožna zavestno že kaj spreminjati!? No morda je namen, da jih pridobi, samo to je dolga pot ali celo življensko delo.. Pa tudi tak napad se ponavadi zgodi nenadno in prevzame osebo s tako silo, da ne vem če bi povezano dihanje to kar tako lahko ustavilo.. Vsaj za nekega laika mislim..
Verjetno oseba, ki je zmožna z povezanim dihanjem ta stanja nadzirat slej ko prej tudi pozdravi tako motnjo.. predvidevam tudi, da taka oseba, ki ima že tako zavestno moč nad procesi lastnega telesa, niti nima več opravka z takimi boleznimi..

VGLAVNEM: Za nasvet me je vprašala ena oseba, ki je imela hčerko nedavno diagnosticirano za epilepsijo..
Sem ji rekel, da se lahko malo pozanimam..

Sicer nekih širših informacij nimam, le to:
Pač oseba je pritekla do mene; “Sem slišala, s čem se ukvarjaš, moja hči ima, … … …”
No potem ženska govori še naprej, da sta prej hodili k nekemu bioenergetiku, ki je bil pa res SUPER, samo zdaj po njemu se je pa ta epilepsija pojavila.. Smile
Vglavnem začutil sem to klasično nesprejemanje odgovornosti za lastno zdravje in seveda odsotnost ideje za sprejemanje česa takega.. Toraj; doktor daj mi tableto, ki me pozdravi; ali bioenergetik daj napolni me z energijo za kak mesec .. Smile
Nato sem jo malo v rokavičkah odvrnil od ideje, da bi ji jaz zdaj kar porihtal to..
Ji dal par duhovnih informacij, ki jih jaz vem o tej bolezni in rekel, da se bom pozanimal še kaj več, kako se bi dalo s to boleznijo spoprijeti..

Tako, da če imate še kakršnokoli idejo, informacijo ali navdih, kako tako osebo uspešno napotiti na pot k zdravju …

Ermm

Kakorkoli, zelo pogostokrat je prisotna genetska nagnjenost k epilepsiji, tako da se ob ustreznih dražljajih hitro aktivira. Ko govorim o povezanem dihanju, ne mislim toliko na poskus nadzora takrat, ko do napada pride, ampak na to, da z redno prakso povezanega dihanja sprocesiraš ujete energije, ki so “gnojilo” vsake bolezni. Če pa bi imel kakšno resno bolezen (tudi epilepsijo) sam, bi definitivno prešel na surovo hrano http://www.youtube.com/watch?v=OievUR7Cl2A&feature=player_embedded#!
Lepo je če deliš