Reply To: Entitete

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Entitete Reply To: Entitete

#28334
tadej pretner
Moderator

ozelot wrote: Tedy dej pomagaj mi razumeti nekaj. Praviš da entitete nimajo možnosti črpanja energije direkt iz izvora in hkrati praviš da smo del boga-izvora oziroma izvor sam če prav razumem. Torej entiteta ki se priklopi na človeka se je priklopila na izvor saj drugače ne more bitiErmm.

Načeloma sta energija in zavest povezani. Govorimo o skupni zavesti (zavest boga), katere del smo tudi mi.

Kakšno vezo pa ima pri tem energija?
Skupno zavest prežema več spektrov energij, od katerih so za nas najpomembnejše zemeljska (regenerira telo), univerzalna energija eterične ravni (daje ti občutek smisla bivanja v 3D) in energije višjih sfer. Naš sistem se napaja z vsemi temi energijami in v večji meri jih integrira oziroma v manjši pretvori v trajno degenerativne oblike (konstantno izkušanje destruktivnih čustev), bolj smo zavestni.
Entitete, vsaj ko govorimo o astralnih fragmentih, pa sestojijo iz dela ujete človekove duše in destruktivne energije. V tej fazi ta ujet del duše, ki se je v eni fazi prej kot del telesa bolečine zaradi vpliva osebnega vorteksa še skušal povezati s sistemom in poslrdično z virom univerzalne energije, to težnjo popolnoma izgubi in se preoblikuje v zavedanje entitete, katere njen drugi del (destruktivno čustvo/navada) rabi energijo za preživetje. Vse skupaj funkcionira podobno, kot klasično polje realnosti in njegov egregor. Tako kot egregor vpliva na razmišljanje/čustvovanje ljudi, vpliva na nas tudi entiteta, ki torej lahko preživi le kot zajedalec, v našem sistemu pa se hrani s “predelano” obliko energije, ki je produkt našega polarnega odziva na 3D in ne z energijo, katere informacijska kvaliteta bi bila zavest.

Lepo je če deliš