Reply To: Entitete

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Entitete Reply To: Entitete

#28207
Robert Zupančič
Participant

Nataša, naj seveda Tadej odgovori na najina vprašanja, med tem pa ti ponujam odgovor, ki ga na to temo ponuja šola dr. Sagala. Tam pravijo naslednje:

“Ko potrebujete zobozdravstveno oskrbo, boste seveda obiskali zobozdravnika. Če potrebujete srčno operacijo, se boste posvetovali s srčnim kirurgom. Gotovo ne boste odšli k sosedu in ga prosili, da to uredite kar na kuhinjski mizi.

Podobno je odstranjevanje entitete zelo tehničen postopek. Če ga izvaja izšolan in usposobljen zdravilec, je ta postopek standarden. Če pa ga poskuša opraviti nekdo, ki ni v celoti usposobljen, so lahko posledice zelo hude.”

Torej po njihovo NE moreš odstraniti entitete SAM, pač pa le s pomočjo usposobljenega odstranjevalca entitet, za kar pa je, mimogrede, potrebno LETA šolanja in dela na sebi in drugih. Takšno informacijo sem dobil. Torej nič boljše, kot pri katolikih, da postaneš eksorcist. Tudi ne moreš postati to na vikend delavnici, pa še ne more to postati kar VSAK! Načeloma s tem nimam problemov, ampak se mi nekako ne sklada s tem, kar vem, t.j., da lahko SAM odpraviš VZROKE, zakaj je neka entiteta prišla vate, s tem pa odstraniš tudi samo entiteto, saj nima več potrebne “hrane”, s katero bi jo hranil. Vsaj tako sem sam razumel te zadeve, lahko pa, da sem razumel narobe.

ROBERT ZUPANČIČ

Lepo je če deliš