Reply To: Entitete

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Entitete Reply To: Entitete

#28358
ozelot
Participant

tadej pretner wrote:

Mogoče te pa narobe razumem glede žrtev. V glavnem jest ne verjamem da je kje kaka žrtev na tem planetu.

Bejž no. Itak si stvari postavil globalno – da je v vesolju vse popolno.
Ali se strinjaš, da smo planet praktično uničili? Ali ni na nek način naša žrtev* S čim misliš, da si je zaslužil to, da ga uničujemo?

ozelot wrote:
John si ni nadel tega imena ampak so ga drugi tako začeli klicati potem ko so videli njegove rezultate. Oziroma ne njegovih..sam je zelo ponižen človek ki je svoje življenje predal temu poslanstvu. Tam skrbi za revne in jim z zaslužkom ki ga ima ustanova kuha hrano da niso lačni. Terapije so pa brezplačne razen pasiflore če jo kdo dobi. Jasno in glasno pove da ne zdravi on ampak bog.

Prepričan sem, da je v celem kontekstu dovolj marketinskih fint, da se k njemu zliva “dovolj” denarja.

Če pravi, da skozenj zdravi “bog”, v isti sapi pa, da skozenj deluje cela četica entitet (okoli 30, če se ne motim), mi res ni več nič jasno.Confused

Glede na to da je nešteto paralelnih realnosti imaš možnost izbire v kateri se boš znašel. Ali v tisti kjer je planet uničen ali pa v tisti kje je povsem zdrav. V nekaterih različicah je že popolnoma uničen. Jest nevem točno kako se preseliš iz ene realnosti v drugo ker če bi vedel potem se nebi jajcal v tej kjer sem. Vem pa da je to povsem mogoče. Nekaj je sigurno s fokusom na željeno.

To okol Johna bi moral ti sam preizkusiti. saj škodilo ti nebi in še izkušnjo bi imel da bi potem več vedel. Jest sem slab tolmač okol tega. Vem pa da ko se priklopim na kristale ki sem jih kupil pri njem se mi dogajajo čist odbite stvari. Od samih kristalov nevem če je to ker jih imam kar nekaj pa nimajo name čutnega vpliva.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem