Reply To: Entitete

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Entitete Reply To: Entitete

#28213
tadej pretner
Moderator

Robert Zupančič wrote:

…za mentalne entitete pa sploh ne.

Ali lahko bolj natančno razložiš, kaj so mentalne entitete, kako jih “fašemo” in zakaj jih ne moremo odpraviti z delom na sebi?
ROBERT ZUPANČIČ

Mah, to ime sem jim nadel jaz.
Nastanek:
– Prekletstvo (se pravi, ko jih nekdo zna ustvariti, z namenom, da drugemu škoduje)
– Ko te nekdo “iskreno” in čustveno nabito prekolne
– Ko nekdo kontinuirano dlje časa o tebi razmišlja slabo, ti želi vse najslabše, ta razmišljanja pa imajo močan čustveni naboj.

Lokacija in delovanje;
Ta entiteta se naseli v cono grla. Grlena čakra je resonančna v odnosu na spodnje štiri. Iz nje “oddajamo” svoj resonančni ton, ki vpliva na našo usodo in vse, kar se nam dogaja. Ta entiteta “sesipa” ta resonančni ton, kar vpliva na dezorientiranost, “smolo” v lajfu, pogostokrat pa jo čutimo tudi kot fizični občutek dušenja.

Zanimivo je, da je pri tej entiteti specifika tudi pri postopku odpravljanja. Ko vse narediš tako kot je treba, odhaja več dni, z občasnimi občutki slabosti ali bolečine kje v telesu. V fazah takšne krize je dobro postopek ponoviti.

Zanimivost: mentalna entiteta ne le da vpliva na naš resonačni ton, ampak lahko bistveno poseže tudi v našo fizično realnost. Ena bejba iz Zg se jerecimo leta in leta držala ekstremno puklasto, tako da je celo zaradi drže hodila h kiropraktiku, pomagalo pa ni. Izkazlo se je, da ima mentalno entiteto. Postopek odpravljanja je bilo treba večkrat ponoviti, ob fazi odhajanja je imela več močnih kriz, ampak sedaj, ko entitete nima več, je njena drža pokončna.

Ozzie wrote:

Mene pa zanima kako se entitete diagnosticira, določi pri nekomu?

Z nihalom. Kot pa sem rekel, se nekatere entitete tako integrirajo v strukturo tvoje osebnosti, da jih sam ponavadi z nihalom ne najdeš, saj ne moreš doseči potrebne distance med iskalcem in iskanim. Zato jo mora pač poiskati kdo drug.

Lepo je če deliš