Reply To: Entitete

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Entitete Reply To: Entitete

#28375
strelka
Participant

ozelot wrote: To da se dogajajo vsi scenariji paralelno sem nekako sam ugotovil že ko sem imel 5 let ko sem videl zgodovino ki se odvija pred mojimi očmi. Spraševal sem starejše a ni noben štekal kaj hočem imet. Spraševal sem jih ali je mogoče da se istočasno kot mi stojimo tukaj zdaj hkrati dogaja tudi druga svetovna vojna ker sem med nami videl partizane ki se borijo z nemci.

Verjamem pa da če vesolje nebi bilo popolno bi se sesulo ne pa rastlo. Vsaka slaba izkušnja vsaka drama ki se zgodi hkrati povzroči tudi rešitev oziroma navdih rešitve. Človek ki je v težavah navdihuje rešitev težav in ta rešitev nastaja istočasno kot težava. Res je da velikokrat ta človek ni zmožen te rešitve izkoristit kar pa ne pomeni da se rešitev sesuje. Rešitev ostane in je del zavesti, vesolja. Isto velja za narode ali civilizacije. Mislim da je razumevanje vsega na napačni poziciji da bi se dalo kar trdit da smo OK al pa smo slabi. Kaj je res se vedno znova odkriva in nikoli ne bo prava resnica postrežena.

So pa tudi trditve da civilizacija ki izgine pravzaprav naredi nek kolektivni prehod v drugo stanje gostote ali se selijo kam v drugo dimenzijo,.. kaj vem kam.

Tongue
5 let praviš…
podvprašaj..kako si vedel , da so tisto partizani pa nemciBig smile
pri petih letih mislim …Big smile
Lepo je če deliš