Reply To: Entitete

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Entitete Reply To: Entitete

#29466
tadej pretner
Moderator

strelka wrote:

tole pa jaz ne vem no ..

jaz sem bila v eni službi , kjer sta se sodelavki imeli zelo “radi”…Embarrassed..

jaz sem sedela vmes ..in ko se je ponavadi začela burna debata …sem jaz domov prišla čist autEmbarrassed..

ena je sedela mal pred mano druga pa za mano ..tko relativno blizu , ker je bila pisarna bolj majčkenaEmbarrassed..

mene so tisti šamarji besedni ..( pa se nisem želela oz. se sploh nisem opletala v njihovo debato)tako požrle..da joj ..Embarrassed

Potem sem pa enkrat čist namerno, ko sem vidla da bo spet ..cela kolobocija ..vzela koš smeti in jih odnesla ven v kontejnarEmbarrassed.

Kaj se je baje takrat dogajalo …to mi je potem druga povedala …da je ena čist znorelaEmbarrassed…in da je tista na katero je vpila ..tako bila hin ( ker upila je tista šefica marsikdaj) pa njej ponavadi ni nič bilo …

ampak ko sem šla pa jaz ven ..je čutila kot da je tisoč nožev priletelo vanjoEmbarrassed.

Embarrassed

Sam jaz ne vem no …to je bil naboj ene ogromno čustvene energije ..

saj ko kdo upije nate in se ti postaviš nazaj …je ponavadi isto…potem pa samo kdo je bolj hud …

oba sta pa na koncu crknenenaEmbarrassed,

Torej sem jaz ponavadi pokasirala vse tisto negativo …čeprav tega sploh nisem hotela Embarrassed

In še nekaj ..zakaj , saj ni bilo men namenjeno..zakaj se je to lih namene ponavadi prijelo ….?

Sem pa res jaz zelo senzitiven osebek že od malega…ne samo ko se kregajo tud ko so žalostni nrp, al pa kaj bolj prijetnega ,,Big smile

Učinka sproščene čustvene energije, ki ga obravnavamo v paketu poltergeistov in čustvene energije, sproščene ob kreganju seveda ne moreš enačiti. Energija poltergeista se manifestira nekje v okolici, najpogosteje v povezavi s kakšnimi predmeti (zgoraj opisana klofuta nevidne roke je res redka), čustvena energija pri kreganju pa je usmerjena na tistega, s katerim se kregaš, pokasirajo pa jo še tisti, ki temu dajejo pozornost.

strelka wrote:

Sam jaz ne vem no …to je bil naboj ene ogromno čustvene energije ..

saj ko kdo upije nate in se ti postaviš nazaj …je ponavadi isto…potem pa samo kdo je bolj hud …

oba sta pa na koncu crknenenaEmbarrassed,

Obstaja preprost trik, s katerim lahko tole zgodbo popolnoma spremeniš. Kadar kdo vpije nate, se običajno fokusiraš nanj in s tem odpreš kanal, da gre destruktivna energija vate, hkrati pa agresorju daš “občutek cilja”, da to še naprej počne.
Za kaj gre?
S svojim fokusom na karkoli iz materialnega sveta, kar je seveda tudi agresor, “potrjuješ” tisto, kar je. Saj veš – čemur dajemo pozornost, to raste.

Treba je le spremeniti fokus tako, da NE potrjuješ tistega, kar je. Ko se kdo dere nate, usmeri povsem neprizadeto fokus v njegovo notranjost. Na ta način imaš fokus na energiji, ki se bo zaradi tvojega “opazovanja” spremenila. Prav presenečena boš, kako hitro bo “agresor” utihnil.
Žal tole redko kdo spravi skupaj, čeprav je povsem enostavno. ZApelje nas ego, ki skuša biti v enih situacijah močnejši od “nasprotnika”, v drugih pa se pogrezne v stanje žrtve.

Lepo je če deliš