Reply To: Entitete

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Entitete Reply To: Entitete

#28256
tadej pretner
Moderator

ozelot wrote: Torej iz zasebnega v javno.

Kako se odstrani astralne fregmente. Je za to potreben terapevt ali človek to opravi sam?

Bom poskusil biti čim bolj izčrpen:

– Kaj so astralni fragmenti?
Nastajajo iz klasičnih bolečinskih teles. Ko posameznik umre, se del bolečinskih teles ne razgradi, ampak ostanejo na astralni ravni. Dokler so bili še telesa bolečine, so vplivali pri človeku, kateremu so pripadali na določene njegove lastnosti, bodisi potisnjene ali aktivne. Takšna telesa bolečine za voj obstoj potrebujejo energijo, ki je identična tisti, ki je v njihovi biti, zato privlačijo dogodke, v katerih nas j strah, se jezimo … Podobno je tudi kasneje, ko iz njih nastanejo astralni fragmenti – energijske forme z zavestjo, ki pa nimajo dostopa do univerzalne energije, ampak jo morajo nekje/nekomu ukrasti. Zato iščejo ljudi, ki pogostokrat izkušajo čustva oz. imajo navade, ki so energijsko identična tistim, kakršne potrebujejo za preživetje.

– Kako vstopijo v nas?
Kar tako ne morejo. Če ima človek energijsko o.k. avro, nimajo šans. Vstopijo lahko, ko se v avri pojavi primerna razpoka – stres, zadetost, pijanost, razburjenost, prestrašenost, pobitost, žalost … Takrat zlahka vstopijo v naš sistem.

– Kako delujejo?
Tudi entitete privlačijo dogodke, v katerih bo človek, na katerega so se prisesale, izkušal čustva ali različne oblike vedenja s katerimi se bodo hranile. Poleg vsega zgoraj naštetega tudi recimo maščevalnost, razne oblike obsedenosti … V ozadju različnih oblik deviantnih seksualnih obsedenosti so npr.entitete, magari gre za to, da si ga mulc gnete 5 x dnevno.
Najpogosteje ne vemo, da jih mamo. Mislimo recimo, da smo na nek dogodek zelo burno reagirali, mislimo, da smo pač zaradi nečesa potrti … v resnici so zadaj v veliki meri entitete, ki vsa ta stanja potencirajo, hkrati pa nam črpajo energijo, tako da vse skupaj vodi v depro. Včasih pa vemo da jih imamo. Imel sem stranko, ki je na hrbtu čutila tako jasno prisotnost entitete, da se je večkrat gledala v ogledalo, če ima kaj na hrbtu. Stalno je bila brez energije, hodila okoli terapevtov, rezultatov pa ni bilo. Ko sem ji ostranil entiteto, so se v njej začeli samoozdravitveni procesi – sama je povedala, da je to “presenečeno” ugotovil bioterapevt, h katerem hodi.

– Kako se jih znebimo?
Takšne entitete recimo iz našega polja izstopijo spontano, če nas zruka elektrika. Seveda pa bodo iskale prvo priliko, da se vrnejo. Sam se jih lahko znebiš tudi z energijskim delom, ki povzroča osebnostne spremembe. Recimo povezano dihanje. Ko se sprocesira bolečinsko telo z zastalo energijo, s kakršno se je entiteta hranila, je velika verjetnost, da bo odšla. Nujno pa ni.
Zakaj?
Če smo leta in leta navajeni v določeni situaciji izkušati npr, strah in imamo sebi entiteto, ki ta strah potencira, potem pa sprocesiramo telo bolečine, ki je strah generiralo, stvar s tem ni rešena. e vedno imamo blokade, prilagojene strahu na fizični ravni, vključno s strukturo celičnih receptorjev, ki v okolju “iščejo” strah. Če energijsko ne delaš naprej, se zato lahko zgodi, da se problem vrne. Entiteti je treba le malo počakati in ta čas biti na dieti. Ko se namreč znebiš bolečinskega telesa, to ne pomeni avtomatično, da bo spokala tudi entiteta.

Pina Mlakar iz Ljubljane je skonstruirala kocko, ki odpravlja entitete iz prostora in iz ljudi. Proces traja kak mesec. Kocka stane okoli 130 Eur, deluje pa skoraj vedno, ampak povsem vedno pa ne. V enem prejšnjih postov sem omenil, da iz enega bivalnega prostora nisem uspel odstraniti entitete – v tistem primeru tudi kocka ni delovala, res pa je, da je šlo za eno bolj komplicirano entiteto. Pri astralnih fragmentih ponavadi deluje.

Tretja varianta je, da ti entiteto pač odstrani kdo, ki to zna.


Lepo je če deliš