Reply To: Entitete

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Entitete Reply To: Entitete

#28599
snowcat :)
Participant

tadej pretner wrote:

Hvala. Sem kar pomirjena. Zdaj imam kocko že cca 10 dni in že kmalu sem začutila, da se rajši zadržujem v postelji in prostor nad njo mi deluje bolj zračno, pretočno. Prej sem zvečer kar odlašala s spanjem. Tudi zjutraj se ne zbujam več panična. Zoprne sanje so še prisotne, ampak saj bo. Seveda delam pa tudi ostale vaje, ampak bolj na izi, priznam. Proces prisotnosti pa čisto počasi, sem morala še enkrat čez knjigo – mal tudi zato, da mi še ni bilo treba takoj začet :).

Zdaj imam kocko tudi jaz. Zanjo vem že cca tri leta, a me nikoli ni zanimala. Glede njenega delovanja sem se zanesel na besede Jane Janiszewski, ki ji zaupam, zato sem jo priporočil nekaterim, z katere sem ocenil, da bi bil potreben za odpravo težav večkratni obisk ali pa preprosto nisem imel časa in volje stopiti do njih. Dobil sem dobre povratne informacije, do pred kratkim. Ti si opisala, kaj se ti dogaja, poleg tebe pa mi je še nekdo rekel, da ima kocko tako on kot najin skupni znanec, in da imata oba občutek, da kocka prinaša v njuna življenja nered oziroma celo škoduje poslu. To me je zaintrigiralo, zato sem kocko od tipčka, ki mi je to rekel, odkupil. Z njo sedaj vsak dan aktivno delam, moje osebne izkušnje pa so takšnele:
– Energijsko gre za precej močno stvar. Takoj, ko sem jo kupil in dal v avto, sem čutil, da je vibra v avtu drugačn.
– Entitete sicer nimam nobene, zato s kocko eksperimentiram v različnih meditacijah. Lahko rečem, da poglobi določene tipe meditacij, da pa nikakor ne mislim, da bi lahko kakorkoli delovala proti uporabniku, oziroma proti njegovemu bazičneu jazu. Rekel bi, da te usmerja v vorteks, spremni pojavi pa so lahko takšni, kot pri rednem povezanem dihanju – lahko si v neki fazi razdražljiv, lahko se pa tudi začnejo sesipati življenjske strukture, ki niso v skladu s tvojim bazičnim jazom. Skratka, kar se mene tiče, je bil nakup čisti zadetek.

Kod zanimivost pa še zanimiv link,ki e nanaša na Novaka Djokovića, da vidite, kje vse nekateri “vidijo” entitete oziroma demone: https://www.youtube.com/watch?v=SFUiN3iBlWc

Kakšna kocka ? Pač drugače rečeno, nič ne vem in bi rada vedela.
hvala
snowcat

Lepo je če deliš