Reply To: Entitete

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Entitete Reply To: Entitete

#27847
tadej pretner
Moderator

ozelot wrote:

– entitete nečloveškega porekla: entitete narave (vile, palčki …),

Takele vidim včasih. Palčke oziroma bolj škratke sem enkrat drugače pa vidim pajke ful velike tam do pol metra kar pogosto pa razne lučke, škorpione, roje mušic za katere vem da jih ni, potem pa še druge ki jih niti opisat ne znam….so pa ene zelo lepe. To se mi dogaja dnevno.

Pri vseh živih bitjih so astralne sile v stalni interakciji z eteričnim telesom, čakrami … Bolečinska telesa, karmična energija … iz astrala vplivajo na odprtost čaker in posledično na to, koliko bomo imeli energije in kako zavestni bomo. Te interakcije se torej pri ljudeh in živalih primarno dogajajo v astralnem telesu (čustveno telo), rastline pa astralnega telesa nimajo. Zato potekajo astralni vplivi na eterična telesa rastlin prek astralnih bitij (entitet, kakršne praviš da vidiš). Pri nekaterih rastlinah je ta vpliv večji, pri drugih manjši, vpliva pa predvsem na dinamiko rasti. Pri nekaterih vrstah plevela je recimo vpliv astralnih sil prek takšnih bitij tako minimalen, da rastejo hitro k svina – plevel se zato hitreje širi in zavzema področja.
Tovrstna bitja (palčki, deve …) imajo le astralno telo – nimajo fizičnega in eteričnega. V eteričnih telesih rastlin tudi preoblikujejo univerzalno energijo eterične ravni v energijo, značilno za določeno rastlino.


Lepo je če deliš