Reply To: Entitete

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Entitete Reply To: Entitete

#27873
tadej pretner
Moderator

janko wrote: uuuuuuu piiiišuuukkkaaaaaaaa…
kaka cela znanost okol entitet. sploh nisem vedu, da se da tolk o njih vedet. rajš sploh nam bral.
kar se mene tiče, mi je jasn, da so edine nevarne entitete, al pa usaj najbolj nevarne entitete tiste, k imajo imena. pa lepo spoliran in zamaskiran swoj mastni trebušček. pa face. pa bolj, k so ugledne in bolj navidezno skromne, bolj so nevarne… te intitete.

To je res. Po moji oceni ima sicer kakšno od entitet 70% ljudi. pa se jim v tem v glavnem niti sanja ne, čeprav so tudi med astralnimi fragmentio takšni, ki jih jasno čutiš kot prisotnost. Lani sem recimo odpravil eni tetki entiteto, ki je bila tako “močna”, da jo je zaznavala kot stalno breme na hrbtu – je rekla, da se je včasih celo v ogledalu gledala, če ima kaj na hrbtu. Najpogosteje pa entitete le potencirajo kakšno od naših vedenj. Različne entitete seveda za “hrano” rabijo različne energije. Če recimo fašeš entiteto, ki se hrani s strahom, bo stalno privlačila in potencirala situacije, v katerih te bo strah. Obstajajo entitete, ki nas “terajo”, da recimo pijemo, pa tudi v ozadju obsedenosti s seksom je npr. največkrat entiteta. Na nek način lahko rečemo, da so takšne entitete na nek način nosilci želja osebe, iz katere izhajajo. Po smrti recimo začne astralno telo razpadati, nekatere energije se pomaknejo v duhovno sfero, nekatere, predvsem določena bolečinska telesa pa ne in iz njih “nastanejo” entitete. Te štose so poznali že v daljni preteklosti v različnih kulturah, zato so trupla sežigali (Indijci, Indijanci, konec koncev pa je tudi edini način odstranjevanja trupel v stari Grčiji, ki ga omenja Homer, ravno sežiganje).

Seveda lahko entitete “izstopijo” tudi iz živega človeka. Nekje sem Ozzieju napisal, da se entitete znebiš, če te zruka štrom. Evo zanimivosti – lani sem imel primer energijskega čiščenja kozmetičnega salona, v katerem uporabljajo tudi električne stimulacije, ki je bil poln entitet. V nekoga drugega potem ne morejo “kar tako”, ampak le takrat, ko je pod stresom ali ima zaradi kakšnega drugega vzroka oslabljeno avro (Kitajci bi rekli oslabljen wei chi – obrambni chi). Ko pa so enkrat v teb, začnejo vplivati tudi na tvoje odločitve in izbire ;o).

Zanimivo je tudi, da najdemo postopke odpravljanja entitet tako v ayurvedi kot v kitajski tradicionalni medicini. Ayurveda je razdeljena na osem tradicionalnih in devet novih vej. ed tradicionalnimi najdemo bhuta-vidyo, vedo o entitetah, ki je do danes praktično izginila. Kar pa se Kitajcev tiče, uporabljajo 361 akupunkturnih točk, od katerih jih ima 17 kot del glavnega ali drugotnega imena besedo kuet, kar pomeni raztelešen duh.

Lepo je če deliš