Reply To: Entitete

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Entitete Reply To: Entitete

#28360
ozelot
Participant

Ne verjamem v satana.

Tisto s kristali bi moral probat ker vsak jih doživlja po svoje. Zmotno si ugotovil da jest tem kristalom pripisujem kaj več. Pravzaprav jim ne pripisujem popolnoma nič. Kot da jih ni. Me pa občasno enostavno pokličejo. Ko je ta klic se ne morem upreti. Takrat jih priklopim pa naj bo to enkrat na 2-3 tedne ali pa dva dni zaporedoma. Od te terapije ne pričakujem popolnima nič in jo delam izključno zato ker me tako močno pokliče. Odbite stvari ki se mi dogajo pa ne znam niti približno pojasniti. Nekateri nekaj podobnega opisujejo pri ponovni povezavi. Jest mam ponavadi kaj z vesoljci pa naj se sliši še tako čudno.

V Casi naj bi delovalo 36 glavnih “entitet” oziroma svetlobnih teles in na tisoče pomočnikov. Med njimi Jezus, dom Inacio, Dr. Augusto, Dr. Cruz ..en od teh zdravilcem noče izdati svojega imena ker pravi da če bi povedal kdo je potem nebi utegnili tako hitro graditi hotele v mestu kakor hitro bi pol sveta prišlo tja. Casa je posebej zaščitena pred vdorom temnih entitet. Mesto Abadiania se deli na dva dela. Polovico mesta lahko uporabljajo vsi ki so na terapijah v Casi er je zaščitena pred vdorom temnih entitet. Čez glavno cesto ki deli mesto na dva dela greš lahko edino če se prej dogovoriš z entiteto v Casi ki te posebej zaščiti. Večkrat omenjeni Ashamarae je povedal kako je bil priča vdoru temne entitete v Caso. V sobi je bilo nekaj ljudi. Med njimi Jonh in nek exorcist ki je trdil da lahko izžene vsako entiteto iz človeka. John je reku da temu ni tako. Exorcist je rekel naj ga preizkusi in tako je John spustil eno entiteto (nad hišo oziroma polovico mesta je svetlobna kupola ki prešrečuje vdor temnim silam in to kupolo obvladuje John oziroma entitete ki delujejo skozi njega). Entiteta je nemudoma obsedla enega izmed prisotnih in ta je v parih sekundah razbil pol sobe. John je exorcistu rekel naj pač odstrani entiteto a je ta moral priznati da tega ne zmore. John je to naredil zlahka. Potem se John obrne k Ashamaraeu (tip ku kanalizira Germaina) in mu rekel naj se glede na to s čim se ukvarja bolj zaščiti ker ukvarjanje s temi bitji utegne biti nevarno. Ashamarae arogantno odgovori da je dovolj zaščiten in da ne potrebuje ničesar več. Takrat John pristopi k njemu. Na mizi vzame kozarec in z njim udari po mizi da se je razbil. Vse črepinje je stlačil v usta in jih prežvečil ter pogoltnil. Odprl je usta in pokazal da nima niti ene ureznine v ustih in prašal “si tako zaščiten?”

Jest mislim da John o teh entitetah ve več kot kdorkoli na tem forumu in ga povšalno podcenjevati ni lih zrelo.

In četudi se Johnove entitete in on sam hranijo z uspehi zdravljenja naj povem da sploh ne zdravi vseh ljudi. Ene kar lepo pošlje nekam. Bil sem prča ko je neka gospa prišla k njemu po pomoč in ji je rekel. “tebe ne bom zdravil. Pojdi domov in se malo bolj zdravo prehranjuj” ženska je bila namreč tam zaradi slabe krvi.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem