Reply To: Entitete

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Entitete Reply To: Entitete

#28274
tadej pretner
Moderator

ozelot wrote: Za vsako zaščito ki jo imaš, dobiš, kupuješ brez izjeme pomeni, da izhajaš iz neke realnosti kjer te je strah in posledično z to zaščito raztegneš to “zastrašeno” realnost v vse nadaljne realnosti.

Torej zaščita ne pomeni nič drugega kot da te bo še naprej strah.

Kocka sploh ni mišljena kot zaščita, ampak kot nekakšen katalizator, ki odellje entiteto iz sistema in iz manifestirane realnosti. Lej, folk dobi entitete zato, ker je razjeban. Če mu entiteto ali entitete odstraniš, bo še vedno razjeban, sam malo manj, v sebi pa bo imel še vedno kup energijskih postavk, ki entiutete privlačijo. Glede na to, da sem že leta vključen v procese izobraževanja na tem področju, ti lahko rečem, da je celo v vrstah tistih, ki nameravajo biti ali so bioerapevti, pripravljeno redno energijsko delati na sebi le cca 15% ljudi. Verjem da je ta odstotek pri “imetnikih” entitet še manjši. Zato je zanje pač praktično, da imajo doma kocko, ki določene procese v njih kontinuirano dela.

Pa da se razumemo – osebno s temi kockami nimam nič, nobenih procentov od Pinine prodajeLOL, samo povem kar si pač o vsem skupaj mislim.

Lepo je če deliš