Reply To: Entitete

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Entitete Reply To: Entitete

#28359
Robert Zupančič
Participant

ozelot wrote: Vem pa da ko se priklopim na kristale ki sem jih kupil pri njem se mi dogajajo čist odbite stvari. Od samih kristalov nevem če je to ker jih imam kar nekaj pa nimajo name čutnega vpliva.

Kakšne “odbite” stvari se ti pa dogajajo pod Johnovimi kristali? Kot vem, si še vedno (NA ŽALOST) v stanju, v kakršnem si, če se ti pa “dogaja” v glavi, je to lahko posledica tega, da JOHNOVIM kristalom pripisuješ večjo veljajo (ali pa “moč”), kot drugim, ali pa gre za nevidne vplive istih entitet, ki delujejo skozenj, in si morda katero drugo preko njih v Braziliji pokasiral tudi sam. Confused Res, tudi meni je zelo sumljivo, če tip trdi, da skozenj delujejo nekakšne “zdravilske” entitete. Saj sam prizna vse to, torej ni dvoma o tem, zato bi se sam takšnim mestom ogibal v velikem loku.

Zapomni si naslednje: Satanov cilj oz. cilj temnih sil (demonskih entitet) NI pomagati, ampak ŠKODOVATI, tako ali drugače. Morda bi ti celo “vrnil noge” in bi ti to vzel kot “božji čudež”, čeprav v tem ne bi bilo prav nič “božjega”, saj bi v tem primeru veljalo naslednje: “Kaj človeku pomaga, če ves svet pridobi, če svojo DUŠO (oz. življenje) POGUBI?” (Mr. 8:36)

ROBERT ZUPANČIČ

Robert Zupančič2015-03-08 08:26:20

Lepo je če deliš