Reply To: Entitete

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Entitete Reply To: Entitete

#28184
Robert Zupančič
Participant

tadej pretner wrote: Kar se sicer tiče odpravljanja entitet na način, kot to počnem sam, sem postopek za odpravljanje astralnih fragmentov razvil sam, kar se tiče odpravljanja bolj zahtevnih entitet, pa mi je ključno finto prišepnila ena frendica.

Kaj pa, če to, kar veš, NI tisto, kar bi MORALO biti? Sodeč po trditvah šole Clairvision (dr. Samuel Sagan), gre lahko “pri ljudeh, ki ne vedo povsem natančno, kaj počnejo, med ukvarjanjem z entitetami marsikaj po zlu. Zelo, zelo po zlu! Zavoljo varnosti klienta je bistvenega pomena, da je odstranjevalec entitet zelo izkušen in usposobljen.

Zakaj je temu tako? “Ker po njihovo, zgolj izločitev fragmenta ne zadošča. Fragment je treba razbiti, razkrojiti, spremeniti v prah. Če to ni pravilno izvedeno, je precejšnje tveganje, da bo fragment planil v prvega dostopnega gostitelja. To je lahko tudi zdravilec. Ali pa ranljivi ljudje v okolici, kot so otroci, starejši ali bolni. Zaradi tega so nekateri sicer dobronamerni, a nezadostno izšolani odstranjevalci entitet v resnici pravcata družbena grožnja.”

In, če odstranjevalec vendar VE, kaj dela? Pravijo: “tudi če odstranjevalec ve, kako izločiti in razbiti fragment, je še vedno nekaj energijskih ostankov, ki se lahko naselijo v njegovih finejših telesih. Če so odstranjevalci v celoti izšolani v finejšem zaznavanju in v premikanju eteričnih energij, lahko te ostanke zaznajo in se jih znebijo. Če pa teh sposobnosti nimajo, je resno tveganje, da se bodo škodljive energije sčasoma nakopičile in bodo pomenile veliko zdravstveno tveganje.”

Kako pa pri njih deluje čiščenje oz. odstranjevanje entitet? Postopek je opisan takole:

“Klient začne s sprostitvijo in vstopom v notranji prostor zavesti s
tehniko šole Clairvision, imenovano ISIS. (V šoli Clairvision je ISIS
močno orodje za raziskovanje zavesti, zato ga uporabljamo tudi pri
postopku odstranjevanja entitete.)

Odstranjevalec uporablja določene zvoke, da izloči entiteto, in
izvede prav poseben postopek zavesti: odpiranje “Velike Svetlobe”,
frekvence, pri kateri je lahko entiteta varno obdelana
. Na tej stopnji
klient pogosto zaznava svetlobo: čudovito sijajno svetlobo, ki izjemno
greje pri srcu. Pri tem klienti pogosto vidijo entiteto, ki je iz njih
odposlana v
svetlobo.

Odstranjevanje traja od petnajst do trideset minut, večino časa pa je
mogoče uživati ob prekrasnem siju svetlobe, ki po odstranitvi entitete
še nekaj časa ostane. V nasprotju z ustaljenimi predstavami o
“izganjanju hudobnih duhov” je odstranjevanje entitete čudovito mirna
izkušnja.”

Ali lahko to kdo malo pojasni? Kaj naj bi bili ti “določeni zvoki” in kaj ta “Velika Svetloba”? Zanimivo, da tudi nek drug vir, ki sem ga prepoznal kot precej relevanten glede postopka odstranjevanja entitet, piše o tem, da je fragment v bistvu potrebno spraviti v “svetlobo” in da ni dovolj, da ga le odstraniš, ravno iz zgoraj navedenih vzrokov. Tadej, brez zamere, ampak tukaj imam občutek, da ti še ne gre najbolje, saj si mi osebno vsaj enkrat (mislim pa da celo večkrat) priznal, da si bil po odstranjevanju entitet (recimo v prostoru) povsem “uničen”, enkrat pa si celo imel probleme, ker je očitno entiteta “preskočila” iz gostitelja NATE kot na zdravitelja. Morda si jo odstranil, kaj pa tiste “finejše strukture”, ki jih omenjajo v Clairvision?

Imam pa še eno vprašanje: zakaj naj bi bile entitete povezane s sladko hrano, recimo čokolado? V čem je tu fora?

ROBERT ZUPANČIČ

Lepo je če deliš