Reply To: Entitete

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Entitete Reply To: Entitete

#28287
tadej pretner
Moderator

snowcat :) wrote:
Mi je dalo mislit, da mogoče zato so imeli stara plemena take naporne procese iniciacije (iz otroka v svet odraslih) da olupijo čim več dol. Respektive, da človek sam olupi.
snowcat

Iniciacije v svet odraslih so v mladega človeka vcepile predvsem občutek odgovornosti. Kdor je odgovoren, pa ne deluje v arhetipu žrtve, za katerega je med drugim značilno, da človek, ki deluje v njem, nima odgovornosti, saj je prepričan, da so svari takšne kot so zaredi nekih zunanjih vzrokov, na katere nima vpliva. Če pa nisi v arhetipu žrtve in si torej odgovoren, si avtomatično identificiran s precej manj polji realnosti destruktivnega tipa, imaš zato več enrgije, entitete pa posledično manj šans, da vstopijo v tvoj sistem.

snowcat :) wrote:
Tudi mi je dalo to branje misliti, da razlog zakaj je težko se znebivati mentalne entitete, je mogoče v tem, da izvira iz nas samih in da je naraven del nas samih, samo da preraste lastnika….

snowcat

Tisto, čemur jaz pravim mentalne entitete, ne izvira iz nas samih. V enem prejšnjih postov sem pisal o tem, kako jih dobiš. Precej večkrat postanejo “del nas” povsem običajni astralni fragmenti, od katerih je veliko takih, ki zgolj privlačijo in potencirajo določena čustvena stanja, s katerimi se hranijo, mi pa nimamo pojma, da jih imamo. Mentalna entiteta pa se zadržuje v coni grla, njena glavna značilnost pa je, da sesipa tvojo osebnostno vibro. ki je v tem kontekstu in v enegijskem smislu nekakšen skupek tipičnih vibracij prvih štirih čaker.

Lepo je če deliš