Reply To: duševne bolezni

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina duševne bolezni Reply To: duševne bolezni

#24854
snowcat :)
Participant

glas wrote:

……V besedi PRIRAVLJEN je skrit življenski slog, življenja načela, namestitev v ,,sistemu,,…torej DRUŽBA ne obstaja, zmeraj je to zgodba POSAMEZNIKA.

Vbistvu je glih kontra..
Družba se drugačnemu zgodi preden se začne ta tvoj spisek zgoraj.. Pa tudi kasneje po tem spisku (se mu dogaja napre)..
Poznam primere.. Pa če imaš celosten pogled, je jasno da se določene stvari začnejo povzročati od rojstva naprej (iz strani ozkogledne družine in družbe).. takrat ko nekdo poči pod pritiski in želi škodovati sebi ali drugim, takrat ni začetek ”bolezni”.. je mnogo mnogo prej..
Zmeraj je zgodba posameznika. VSAK ki pride v KONTAKT s tako osebo se odloča, dela, obnaša, misli, …..Glede tega, da se človek že rodi …..hm…..enkrat se boš moral Glas odločiti, kako gre ta zgodba…..ali je to potovanje duš in je duša zajebala ali si izbrala zajebancijo ali to nima nič veze s dušo in so vsi okrog tega človeka preprosto zajebali……je pa še ena zadeva ,,moderne dobe,,……nekako smatram, da človek, ki se je rodil s ,,okvaro,, duše je živel relativno kratek čas v tem fizičnem telesu…….danes pa s pomočjo medicine lahko živi veliko več časa………samo razmišljam naglas……

Paralela duševnih bolezni je starost……danes ljudje živijo veliko več časa in veliko večji del svojega življenja so odvisni od zunanjih pogojev (da dobiš hrano, moraš imeti denar, da imaš denar, moraš delati in imeti penzijo, medicinska pomoč in zdravila….)…….koliko družin se danes odloči, da bodo stari ljudje ostali doma ?? Da jih ne odstranijo v ustanove ??

ZMERAJ je zgodba POSAMEZNIKA. Prav možno je, da tisto ki vidijo šamani ni bolezenj tistega s diagnozo, ampak tistih POSAMEZNIKOV okrog njega.

snowcat

Lepo je če deliš