Reply To: duša

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast duša Reply To: duša

#29309
snowcat :)
Participant

tadej pretner wrote: ….Matr komplciraš. Ko otrok pošteka da je ločen od celote, seveda nezavedno odreagira, kaj pa drugega, in potem povezavo, ki jo je izgubil, išče v identifikacijah. To je pač tako in nimam pojma, kaj želiš povedati s “svojo” reakcijo in “odrezanjem” od vira energije.

Ja, ja, ja  – to mi je že mama govorila ,,zakaj delat kaj enostavno, če gre komplicirano?,,…
Glej Tadej, jaz ne oporečem temu, da pride do ločitve (energija), dogodek ločitve spremlja občutek (fizično telo). Jaz razmišljam naglas o tem ZAKAJ pride do tega. In kaj se dejansko zgodi – moja teorija je, da pride do prekinitve pretoka energije. Zakaj pa se to zgodi ? Hm. Predstavljam so zadevo sledeče: duša (kar konkreten skupek vibraciji, lahko bi rekli naboja) ,,prileti,, v ta svet (veliko jezero) in njene vibracije pridejo v interakcijo (dejansko je vse to medsebojno pogojeno) s vibracijami (nastanejo valovi). Vsak val pa verižno ustvarja novi odziv itd itd itd in jasno, duša (ta skupek vibracije) že v fizičnem telesu napopana na duha (preko fizičnega telesa) s zelo mlado zavestjo se odziva. Torej neskončna interakcija. Glede na to, da ego (zdaj, če ti bo lažje, vmes kakšen kamen vrži skozi vrata) ima nalogo, da zaščiti novo nastalo bitje. Kaj naredi če je v delovanju napad ? In bodimo pošteni 99.99% spočetja doživi napad (sram, odpor, ljubosumje, nezaželjeno, nepričakovano,….histerično zaželjeno, ….). Umakne se. Energija NIKOLI ne bo šla KONTRA. (Teža vode v nabiralniku ne gre kontra steno nabiralnika ve smislu upora….da ne prileti nek tak brez veze komentar.) To je pač zakon, ki velja za vsakega, povod in ves čas. Zmeraj gre po poti minimalne PORABE energije, tudi če to pomeni, da s to potezo se ODREŽE od vira energije.
Kaj naj bi pomenilo ODREŽE od vira energije ? Ok, jasno, da se NE odreže. Če bitje ostane živo, potem je jasno, da še zmeraj je napopano na energijo. Seveda, preko telesa. AMPAK….ok, dajmo primer vode. Voda teče in pride do velikega kamna. Ne bo se niti trudila iskati pot kako iti ČEZ kamen in bo iskala pot kako iti OKROG ali pač MIMO kamna. V tem procesu pa izgubi moč prvotnega curka vodice…posledično se pojavi OBČUTEK ločenosti, izgube, lakote duše.
Zato govorim o REAKCIJI in o ODREZANJU. Osebno sumim, da obstajajo ljudje, pri katerih do tega ni prišlo in da jih je zelo malo zdaj in tukaj in na splošno v zgodovini, prav možno je, da zato so to bili prav tisti famozni Jezus in Budha itd….hm, kdo ti ve…..
snowcat

Lepo je če deliš