Reply To: duhovno zdravljenje

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina duhovno zdravljenje Reply To: duhovno zdravljenje

#21697
ozelot
Participant

Ima ime in priimek a kej je že več kot 10 let pod rušo naj počiva v miru. Je pa večino težav na svetu pripisoval magiji, raznim vplivom iz vesolja in kar nekaj cerkvi. Cerkev je bila v njegovih očeh en velik zlikovec. Rekel je da ima moč zdravljenja podarjeno od nekoga zgoraj sam ne od boga. Boga ni priznaval niti hudiča je pa priznaval poglavarja vesolja, Jezusa kot fajn desca, .. V glavnem rekel je da ima pri svojem zdravljenju eno samo omejitev in sicer to da ne sme zdraviti župnikov. Kakor bi zdravil župnika naj bi bil ob vso moč. Kljub temu ga je en župnik prepričal naj mu pomaga in ker sta bila prijatelja mu je. Tri mesece je bil čisto brez moči in jo je le ztežka pridobil nazaj. Enkrat ko sem bil pri njem so v sobici odprta vrata sama od sebe zaloputnila da sem kar poskočil. Bilo ni nobenega prepiha in meni se je zdelo čudno pa sem ga vprašal kaj se je zgodilo. Z nihalom je zavrtel par krogov in ugotovil da mu je 600 župnikov skupaj poskusilo škodovati. Po njegovem naj bi cerkev imela toliko greha nad sabo da vesolje tega ne more odpustiti. Njegova napoved za cerkev je bila da bo tam leta 2016 v cerkvah skladišče za kmetijske stroje in bo s cerkvijo konec.

OK toliko o teoriji. Da povem kako je zgledala terapija pri njemu.

Bolel me je zob in sem ga poklical po telefonu. Rekel sem da me boli zob in je vprašal kateri. Odgovora nisem vedel ker me ni bolel noben. Lahko sem poklical za svojo punco ki je ležala v postelji in je bila instantno bolje. Pri njemu doma te je povabil v sobo. Sedel si na stol on za svojo pisalno mizo. Vzel je nihalo in ga za razliko od radiestezistov, kjer se nihalo vrti samo, z veseljem vrtel levo in desno in se z levo roko orientiral proti tebi. Efekti: Če te je zeblo te je dobesedno zakuril z energijo in v par sekundah si se že slačil, če si bil slabe volje si se takoj valjal po tleh in v smehu prosil naj neha, enkrat sem peljal k njemu prijateja ki je imel hudo obliko raka. Po eni terapiji ga ni imel več. Zdravil je tudi druge stvari. Moja kobila je imela hudo ureznino in gnojno rano. Več kot leto sem jo zdravil z vsemi mogočimi pripravki a ni bilo izboljšanja. Rana je bila enih 10 cm odprta in skoraj okroginokrog noge široka. Šel sem do njega in ga prosil za pomoč. Rekel je da bo v 4 dneh rana zaprta kar se je meni zdelo tako pretiravanje… ampak sem se zahvalil in šel. Rana je bila zaprta v enem tednu in kobila je bila kmalu na galopskih dirkah. Nekoč sem mu povedal da je v cerknici eno križišče kjer redno poka. Od takrat ni nikoli več pokalo. Rekel je da so to črne točke in da se jih z lahkoto ozdravi. Za novo leto je naredil svetlobni stolp ki je svetil od zemlje do neba in vaščani so gledali če ni nemara avto postavil pokonci in sveti v zrak. Zase je skromno povedal da je najmočnejši zdravilec na zemlji in drugi najmočnejši v našem vesolju. Sicer tega nisem videl v živo ampak za ozdravitev aidsa naj bi rabil 3 do 5 minut. Rekel je da je z vladarji aidsa dogovorjen. Da tudi nihče od tistih ki jih on zdravi nikoli ne bo imel aidsa. Ko je zdravil človeka, hišo, avto,… je ekel da je lahko v hiši ena sama opeka “bolna” in potem gre vse narobe. Mene je ozdravil da sem lahko jedel čebulo ker pred tem je nisem mogel. Te njegove terapije so trajale po minutko ali manj a jih je parkrat ponovil tako da si bil pr njem recimo pol ure ali uro. Saj ni bilo dolgcajt ker njega poslušat je bilo res enkratno doživetje.

Ja vem da se sliši vse skupaj mal čudno ampak tako sem jest to videl.

Enkrat sem bil na eni “terapiji” kjer je zdravil pater Manjackal iz indije. Počutil sem se kot na “open plan” mrežnega marketinga Amway. Na open planu vsi gospodje in gospe plešejo po stolih, pojejo, ploskajo z dvignjenimi rokami,…vzdušje se tako potencira, da se povozi slehrnega skeptika. (razen mene) Ravno tako je bilo pri maši s tem patronom, pelo se je in ploskalo dokler se mu ni zdelo dovolj. Potem je šel od človeka do človeka, se ga dotaknil na čelo in človek je padel po tleh. Vsi razen jaz in moj oče so ležali po tleh kot bi jih postrelil. To je bilo par sto folka in je zgledalo k genocid.

Kar se tiče molitev,.. jaz sem krščen in to je vse kar se tiče cerkve in mene. Molim pa od nekdaj…pa mantram, meditiram,…pa se nimam za religioznega.

Kakor je meni znano se na filipinih fanatiki za veliko noč al kdaj dajo pribit na križ pa posnemajo križev pot in take,sej je vsako leto pri poročilah.. mejbi sem tudi zajebal lokacijo.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem