Reply To: duhovno zdravljenje

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina duhovno zdravljenje Reply To: duhovno zdravljenje

#20930
snowcat :)
Participant

Nataša wrote:

..

Kaj pa je za vas “duhovno zdravljenje”?…
..

Zame je duhovno zdravljenje prebujanje notranje sile, ki vodi človeka, in prepuščanje tej sili. Proces je povezan, kot sem že zgoraj napisala, z vračanjem izgubljenih delčkov duše, ujetih na vseh koncih in krajih, v takšnih in drugačnih poljih, pri drugih ljudeh, dogovorih v akaši in bog si ga vedi kje vse. Proces naj bi vodil do notranje centriranosti med nebom in zemljo.

glas wrote:

Ozdravljenje telesa ne pomeni nujno tudi očiščenja duše še najmanj pa duhovnega zdravljenja.. Lahko pa tudi..

Duhovno zdravljenje je ŽIVLJENJE SAMO, duhovno ozdravljen si ko si razsvetljen (torej svetloba), najboljši zdravilec (tudi duhovni) je vsak sam sebi, ljudje, ki zmorejo drugim na duhovnih ravneh spreminjati zapise, pa vsekakor to počnejo z usklajenostjo in etiko z univerzalnimi zakoni Kreatorja.. če ne so pač mazači, ki zelo hitro zapacajo sebe in tudi kliente..

Nataša in Amedea:

Jaz razumem ,,notranjo silo,, kot ,,pretočnost,, , ki lahko dosežemo skozi različne tehnike /proces prisotnosti, Ho’onopono, EFT, meditacijo, yoga, ..,,you name it,,…./.

Zmeraj pa je pomemben ta korak prošnje in sprejemanja in delovanja. To je za mene zelo pomembno. Zakaj ? Zato ker po mojem razumevanju, to je štelanje /uglaševanje/ na vibracijo sprejemanja /manifestacijo/. Zato obstajajo finte tipa – pridi sem in tam, nesi s sabo to in to, narediš toliko in toliko korakov levo in desno, zamižigaš, oblečeš belo srajco, tepih obrneš izhod, se zviješ v asano, s glavo tikaš tla, zakuriš papir s željo in pepel vržeš v luft s besedami, romaš 1000 km po kolenih, odrežeš petelinu glavo s belo piko na trebuhu /dobi ti takega petelina !!/ in …., itd, itd, itd. To vse so dejanja s namero, usmerjanje pozornosti, isto kot štelanje gumba na radiju s namenom slišati Elvisa. Če ni želje poslušati /beri – namera/ gumba ne zavrtiš ali vklopiš /beri – dejanje/ , … ne bo Elvisa.

Glas:

Če drži ,,tako kot gor tako tud dol in da vse je vibracija,, potem pri zdravljenju telesa /beri – fizično telo/ se dogajajo spremembe na ostalih nivojih /beri – nefizično telo/. Ni eno ločeno od drugega in drugo od enega.

Kaj pomeni razsvetljen ? Drugače povedano – kam usmerja tak človek svojo energijo ?

To da človek vidi avro, ni dokaz duhovnega razvoja.

To da človek potuje izven telesa, ni dokaz duhovnega razvoja.

To da človek čuti energije, ni dokaz duhovnega razvoja.

To da človek zazna bitja, ni dokaz duhovnega razvoja.

To da človek kanalizira, ni dokaz duhovnega razvoja.

……

To vse so samo sposobnosti.

Duhovni razvoj je razviden iz tega, kaj človek s temi sposobnostmi naredi, počne, udejanji. Kam usmeri svojo energijo. Torej kaj želi manifestirati.

In še moje osebno mnenje – Budha, kadar ga je udarilo , je sprejel, se mu je zgodilo, mu je prišlo, … ajde … pač je postal razsvetljen , se je po tleh valjal, za trebuh držal, solze so mu tekle kot Niagarski slap, in rjovel je od SMEHA. Garantirano :-).

snowcat

Lepo je če deliš