Reply To: duhovno zdravljenje

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina duhovno zdravljenje Reply To: duhovno zdravljenje

#23270
glas
Participant

ozelot wrote: Je mogoče da je lhko zavest posameznika nekako sfalirano integrirana v telo tega človeka? Mogoče kot posledica šoka ali pa kakih drugih tehničnih postopkov.

Sej sem že pred dnevi menda zapisal da se mi dogaja dane ločim leve in desne roke ali pa ne morem ugotoviti njene pozicije če je ne vidim.  To je ena izmed težav če se temu lahko reče težava. Kar je pa res težava je pa moje “slišanje” raznih zvokov. Včasih sem v stanju ki se zgodi potem ko se zbudim ali ko sem popolnoma umirjen ali še sam nevem ob kakih priložnostih… V glavnem razni zvoki ki niti niso opredeljeni…naj bo tu kak šum ali pogovor dveh ali več ljudi, kako prasketanje,.. intenzivnost zvoka niti ni pomembna, me naravnost ogroža. Kot bi te zvoke slišal z ledvicami. Vem da se sliši neumno ampak ko sem v takem stanju me vsak zvok ki se oglasi zunaj mene tako zaboli v ledvenem delu kot bi me nekdo fajn prebodel z nečem. Tudi zelo tihi zvoki. Kot sem omenil se to dogaja ko nisem pri čisto običajni zavesti ampak v miru. Teh bolečih udarcev ne morem prekiniti dokler se ne umaknem drugam. Nobena misel ali postopek ne pomaga. To me spravi v obup, jezo, nervozo, agresijo,..

Skratka jeba. Ne morem ugotoviti od kje to izvira in ali je povezano z menjavo rok.

Ma Ozelot ti maš toliko enih fenomenov da.. heh, kdo bi ti znal na to odgovorit? Ampak sem že pred dnevi pomislil, da glede na to kamor te vleče, kako doživljaš to realnost, je zelooo škoda da nisi kaj prišel okrog do Sal Rachela pogledat, sedaj ko je bil v Sloveniji.. Mislim, da bi ti on znal kaj krepko zanimivih stvari povedati.. pa vprašal bi ga lahko tudi o stvareh o katerih se ti sanja ne in si osvetlil marsikaj..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”