Reply To: DUHOVNI NAPUH?

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast DUHOVNI NAPUH? Reply To: DUHOVNI NAPUH?

#28379
tadej pretner
Moderator

ozelot wrote: V življenju ni izgovorov so le odločitve.

Primer:

Pelješ se z avtom po zaledeneli cesti. V desnem ovinku te zanese in zletiš s ceste. Udariš se v betico in še avto ne moreš sam izvleč iz jarka. Mimo pripelje kombi poln ezoterov z samimi čudnimi imeni. Med njimi John of God, Maginja blinkita blanka thomas, Akasha hoka in, Maja z biseri, Anita nikoli,.. in ti ponudijo pomoč. Lahko ti pomagajo porinit avto na cesto, lahko ti ublažijo bolečine, lahko te objamejo,…karkoli pač al pa ti dajo glažek šnopsa de te ne bo zebl. NE! je tvoj odgovor. Vi imate sama čudna imena in vaše pomoči že ne vzamem. Ste čustveno nezreli in hudiču ne bom prodajal duše na tak način. Na pretnerjevem forumu piše da vaše pomoči ni za jemat ker bo potem še slabše.

Dejte ga srat no madona božja. Človek ki išče pomoč pa ja ne bo zbiral. Čisto ste neprizemljeni. Na tem forumu pa res berem same kritike ponudi pa nihče nič oprijemljivega. Nevem kdo je kle čustveno nezrel.

Ne spomnim se, kdaj si nazadnje napisal bedarijo ranga tegale posta. Z Robertom sva napisala osebno mnenje, da nama folk s takšnimi imeni ne potegne, to pa je tudi vse.
In pravi se je našel pisati o neprizemljenosti …

Kar pa se tiče očitka, da nihče na forumu ne ponudi nič oprije,ljivega pa – dobro je opisan proces prisotnosti in po postih v tej temi vidiš, kako dobre izkušnje ima folk s tem. Kar pa se tebe tiče, smo ti pomoč ponudili najmanj dvakrat (skupinsko delo s tabo), pa si bil totalno nezainteesiran.

Lepo je če deliš