Reply To: Drunvalo Melchizedek

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Drunvalo Melchizedek Reply To: Drunvalo Melchizedek

#21829
glas
Participant

snowcat :) wrote: Torej ??

Hmmm, kje začeti ..

Ja vglavnem čudovita izkušnja! Ena najboljših v mojem življenju..

Sem že poprej delal po nekaterih Drunvalovih metodah, tudi vstopanje v sveti prostor srca, pravtako v majhen prostor srca, ampak sedaj je bilo to dokaj drugače, saj sem to izkusil tudi z čutenjem, ne samo v meditativnem stanju kot poprej, kar sedaj vsekakor pomeni, da po tej izkušnji lažje ostajam v tem prostoru 24/7 (non-stop).

Izkušnja vstopa v ta dva prostora in bivanje tam, ki se je z ponavljanjem zelo vsedla in lahko sedaj vsak z malo zavestnosti in ravnovesja po tej intenzivni izkušnji živi iz tega svetega prostora..

No aktivacija žarkov in sija.. nato pa tudi povezava preko kundalinija med srcem in umom!

Pa še par postopkov,… … …

Ampak vse to je sledilo po zdravljenju čustvenega telesa in ta dan se je dogajalo marsikaj.. tudi entitete so tu in tam odhajale by by.. Izredno zdravilni postopki, ki smo jih ustvarili sami s svetimi zvokom idr..

Kreacije so nato iz prostora srca izredno enostavne.. in edini vreden način kreiranja. Kreiranje iz enosti in ne iz dvojnosti..

Vglavnem pomemben je premik primarne točke bivanja um/srce..

In brezveze da mentaliziram sedaj kako in kaj to je.. Gre za to, da ko greš skozi proces te zamenjave, se ti odpre cel nov svet bivanja (ki si ga poprej mogoče poznal le v obrisih ali na trenutke..) in ta dualni svet (uma) od prej še vseeno obstaja nekako znotraj tega, a vseeno se vse od prej poznanega spremeni in cel kup enih stvari od prej enostavno gre vstran ker so odveč in ne več potrebne.. Proces pa se nadaljuje tudi po delavnici, kot da bi začel živeti “na novo” in vsak dan je nov dan, kjer lahko sproti izkušaš kaj dejansko si..

So pa na delavnici prenešena vsa aktualna znanja, ki jih Drunvalo podarja svetu ta trenutek in primernih prav za TA trenutek, torej za postopek razsvetljenja, ki je v teku na Zemlji.. Sproži se tudi zelo močan proces razgradnje ega, saj ta ni več tako življensko potreben, kot poprej.. maske na delavnici pa odpadejo do konca..

Drugače pa relativno “enostavni” pristopi, a vseeno ljudje, ki jih je pritegnila ta delavnica, so bili večinoma napredni zdravilci ali ljudje z dolgo duhovno kilometrino, pa tudi kak čist frišen je bil vmes in le ena oseba je omagala tretji dan delavnice Drugače pa skoraj vsem uspe to kar Drunvalo preko svojih učencev podarja svetu..

lepo, pristno in čudovito je bilo

glas2013-11-07 23:11:49

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”