Reply To: Drunvalo Melchizedek

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Drunvalo Melchizedek Reply To: Drunvalo Melchizedek

#23299
Robert Zupančič
Participant

glas wrote:
Oh joj Robert.. vidim, da ti je dovolj informacija tipa čenč, pa se ti že vklopi ”najboljša” slovenceljska kvaliteta nevoščljivost .. Ne zanimajo te niti okoliščine, niti celotna informacija, faušija je pač lepa reč ja.. hehe

Ne vem, če je to, kar se je pisalo “čenče”, pa četudi je, sem samo izrazil svoje mnenje glede licenciranja in periodičnega obnavljanja le-tega, ne glede na to, KDO vse to izvaja! Ne vem, o kakšni “faušiji” je tukaj govora. Če kaj nisem, je pa to nevoščljivost, to moram odkrito povedati. Nikoli me ni motil uspeh drugih, niti jim nisem bil zaviden, če pa že, so me spodbudili k posnemanju svojega uspeha, nikakor pa ne k nevoščljivosti.

glas wrote: Predlagam ti veliko količino periodičnega ZAVESTNEGA kozlanja, saj je to zelo dober način, kako počasi a vstrajno iz sebe spraviti lastno sranje, ki se je nabiralo najverjetneje mnogo življenj.. Tudi rakavi bolniki skozi kozlanje izbruhajo vsa svoja bolana čustva in jim to omogoči ozdravitev in nov začetek, verjamem da je to dokaj univerzalno in bo pomagalo tudi v tej obliki nabranega čustveno/mentalnega balasta..
Ko boš kozlal ti priporočam, da si (kolikor to gre) pozoren na vse grozne občutke, ki jih boš ob tem čutil.. Po seansi pa bodi pozoren ali občutiš olajšanje in nato kasneje v življenjskih situacijah spremljaš, če se ti v podobnih situacijah, še vedno vklapljajo te iste čustvene vsebine in ko se ti vklapljajo, spremljaj ali se njihova intenzivnost in pogostnost vklapljanja spreminja.. Če proces zavestnegas kozlanja izvajaš pravilno, bi praviloma intenzivnost in pogostnost vklapljanja teh bolezenskih vsebin morala biti vedno manjša.

Sedaj, ko si se sam na polno ZAVESTNO skozlal, bi te vprašal, kateri del možganov se je pa tebi skisal, da si se lotil pisati te abotne nesmisle? Confused Morda ne bi bilo slabo, če bi za nekaj časa pavziral od vsega skupaj, ker imam občutek, da se ti že pošteno kadi iz glave… LOL Ne bi pa bilo slabo, da se iz OSEBNEGA nivoja, ki vodi v pritlehna obračunavanja, ki niti približno ne pritičejo nekomu, ki je nekega duhovnega kova, raje vrneva na nivo obravnavanja VSEBINE posameznih tem in prispevkov.

ROBERT ZUPANČIČ

Robert Zupančič2014-03-24 07:45:41

Lepo je če deliš