Reply To: Drunvalo Melchizedek

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Drunvalo Melchizedek Reply To: Drunvalo Melchizedek

#23298
glas
Participant

Robert Zupančič wrote:

Skupni so mi licencirani učitelji. Od zdej naprej jim bo zaračunaval letne licence in iz fotelja užival v žetvah svojega dela.

Ja, dejstvo je, da se je ezoterika začela zelo zgledovati po drugih poslovnih modelih in v marsičem, predvsem pa na področju izobraževanja, postala čisti POSEL, nič več! Da ne bo narobe razumljeno: nič nimam proti, če nekdo svoje znanje PRODA na seminarjih in šolanjih, sem pa zelo proti nekakšnemu “licenciranju”, ki ga je potrebno periodično potrjevati vsako leto… Thumbs Down Tukaj gre preprosto za ustvarjanja dobička “na suho”, kar se mi zdi posem odveč in nesprejemljivo, čeprav z vidika ponudnika povsem logično. Zakaj pa ne bi “pokasiral” na slušateljih večkrat, namesto enkrat? Oh joj Robert.. vidim, da ti je dovolj informacija tipa čenč, pa se ti že vklopi ”najboljša” slovenceljska kvaliteta nevoščljivost .. Ne zanimajo te niti okoliščine, niti celotna informacija, faušija je pač lepa reč ja.. hehe

Robert Zupančič wrote:
Vendar pa tega ne počnejo niti pri povsem posvetnih izobraževanjih, recimo vozniškem izpitu, pa bi prav tako bilo logično, da ga vsako leto “potrdiš” na PLAČANI uri vožnje. To je enako kot bi moral vsako leto znova zagovarjati diplomo, ki jo pridobiš na faksu, ali pa plačevati “podaljšanje” veljavnosti le-te. Sorry, ampak to je rahlo za “skozlat”! Angry

Zato mi razni reconnection, Drunvali itd. niso všeč… Gre pač za “duhovni business”.

Dokaj dober predlog..
Predlagam ti veliko količino periodičnega ZAVESTNEGA kozlanja, saj je to zelo dober način, kako počasi a vstrajno iz sebe spraviti lastno sranje, ki se je nabiralo najverjetneje mnogo življenj.. Tudi rakavi bolniki skozi kozlanje izbruhajo vsa svoja bolana čustva in jim to omogoči ozdravitev in nov začetek, verjamem da je to dokaj univerzalno in bo pomagalo tudi v tej obliki nabranega čustveno/mentalnega balasta..
Ko boš kozlal ti priporočam, da si (kolikor to gre) pozoren na vse grozne občutke, ki jih boš ob tem čutil.. Po seansi pa bodi pozoren ali občutiš olajšanje in nato kasneje v življenjskih situacijah spremljaš, če se ti v podobnih situacijah, še vedno vklapljajo te iste čustvene vsebine in ko se ti vklapljajo, spremljaj ali se njihova intenzivnost in pogostnost vklapljanja spreminja.. Če proces zavestnegas kozlanja izvajaš pravilno, bi praviloma intenzivnost in pogostnost vklapljanja teh bolezenskih vsebin morala biti vedno manjša..
veselo na delo

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”