Reply To: Drunvalo Melchizedek

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Drunvalo Melchizedek Reply To: Drunvalo Melchizedek

#23199
snowcat :)
Participant

Irina wrote: ja to doživetje nama je bilo resnično nekaj posebnega, niti ne morem primerjati z ničemer do sedaj znanega ( z nobeno tehniko ali metodo)..
priporočam za vse, ki se želijo res popolnoma odpreti in začeti živeti iz Heart. občutki so neverjetni, tudi med samimi procesi, ki so se dogajali, na začetku skozi zdravljenje podkrepljeno z raznimi šamanskimi tehnikami, sicer bi lahko določene travme ali pretekle bolečine itd..onemogočile vstop v ta prostor; to se je tudi sicer še lahko dogajalo delno, ampak v procesu zdravljenja tudi izginjalo in bolj in bolj, ko so bila prečiščena vsa telesa, bolj intenzivirani so bili občutki in globlja doživljanja.
odpirajo se nove dimezije, znani a pozabljeni občutki ponovno obujeni.
Portali spominjanja, se aktivirajo v tem svetem prostoru Heart.
Naenkrat občutiš vso razliko, kako je vsako “kreiranje” zavestno ali ne iz uma, ki se seveda uresniči slej, ko prej..(ala Secret..), a vedno sproži zraven tudi zakon privlačnosti in ustvari polarnost.
Vse to, kar sva doživljala in vsi ostali tekom teh štirih dni, enostavno se vse spremeni v trenutku, zaveš se sebe v polnosti in življenja v celoti, realnost/i zavibrira v novi luči.
Gre za to ali vse, kar doživiš živiš naprej, mene se je dotaknilo v najglobljih plasteh vseh celičnih spominov in vsega ostalega in si kaj drugega ne predstavljam več. Življenje pa je in življenje boSmile izzivi soočenja pa se spremenijo, ko ti vibriraš drugače.
Sicer pa če kdo želi, kakor vem bo ena delavnica v decembru ponovno nekje blizu.

A bi lahko opisala malo več konkretno, kaj se je dogajalo ?? Me ne zanima toliko sam proces, ampak reakcije….kako so potekale reakcije, kakšen tip reakcije (fizična, emotivna, mentalna), … mogoče opis sprememb na avri (če kdo videl)…..

hvala, snowcat

Lepo je če deliš