Reply To: Drunvalo Melchizedek

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Drunvalo Melchizedek Reply To: Drunvalo Melchizedek

#23307
glas
Participant

Robert Zupančič wrote:
Sedaj, ko si se sam na polno ZAVESTNO skozlal, bi te vprašal, kateri del možganov se je pa tebi skisal, da si se lotil pisati te abotne nesmisle? Confused Morda ne bi bilo slabo, če bi za nekaj časa pavziral od vsega skupaj, ker imam občutek, da se ti že pošteno kadi iz glave… LOL Ne bi pa bilo slabo, da se iz OSEBNEGA nivoja, ki vodi v pritlehna obračunavanja, ki niti približno ne pritičejo nekomu, ki je nekega duhovnega kova, raje vrneva na nivo obravnavanja VSEBINE posameznih tem in prispevkov.

Ok, super predlog.. No če se vrnema debato na ”temo”, potem lahko povem, da jaz osebno ne vem ničesar o licenciranju, niti o ničesar druga o Drunvalu, kaj bi naj povzročalo slabost , sem pa mnenja da nisem osamljen (v svoji nevednosti) , Ozzie, je nekaj slišal od nekoga, tebe pa je slišano iz druge roke in nato povedano v eni tretji verziji, čist raspičilo.. kar pomeni, da verjetno tako ti kot jaz isto vema o tej temi..

Zdaj mene osebno niti ne zanima kako imajo porihtano Drunavalo in njegovi pomagači, oziroma zakaj bi me naj to zanimalo sploh?.. Ker sem le zadovoljen s tem kar sem izkusil in tudi vsakemu to toplo priporočam..
Toraj sem le veseli uporabnik in sem zadovoljen z izkušnjo..

Če pa želim ustrezno odgovoriti o zadevi, ki jo je izpostavil Ozelot, pa lahko edino Luka vprašam in kasneje povem kako dejansko je s tem, ko mi on pove.. tako, da se izognemo informacijam tipa ”baba čula baba rekla” pa da dejansko poda podatek o tem oseba iz prve roke..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”