Reply To: Drunvalo Melchizedek

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Drunvalo Melchizedek Reply To: Drunvalo Melchizedek

#23338
snowcat :)
Participant

Pogledala sem stran Vprašanja – odgovori in se ponavlja vprašanje ,,kaj delam narobe ali delam kaj drugače ali zakaj ….kadar sem v prostoru mojega srca je temno,, Torej grejo skozi videja, knjige in imajo temo v srcu. Ali so narobe brali ?? Ali so narobe razumeli ?? Ali …..?? Ali je to samo tehnika, ki ni drugačna od tistih že na trgu ?? New age varianta – srce in ljubezenj ne glede na to, da si zabasan do vratu s blokadami…..tako, da tvoje srce sprejema on oddaja toliko energije kot zamašena cev v tuš kabini ??

Odvisnost od odnosov je zelo komplexna odvisnost ….sodelobanje s svetom, internet, youtube, skype, …vse to je samo drug način komunikacije, ki lahko človeku daja vtis, da je v odnosu s nekom. Nekako daja vtis povezanosti. A so ti ljudje resno povezani ali šopajo potrebo po povezanosti in polnjijo lakoto svoje duše/srca ?? Internet ne ponuja samo informacije, ponuja tudi odnos.

Dejansko zmeraj čas pokaže ….izboljšanje počutja je lahko ,,umik/stratežka poteza,, notranjega sodnika/programa/bodygarda/polja in po nekem času se stanje prej ali slej ,,normalizira,, in se nazaj pojavijo iste težave.

Veš Glas, ponavadi mojstri rečejo ,,ustavi se, malo se umakni, opazuj, vzemi si čas, potem bodi aktiven/neaktiven, dovoli si, da začutiš,, Tudi to je spontanost. To je tišina, ki pelje v idejo in v dejanja. Ti pa kričiš, kričiš in kričiš…..hrup delaš ……

snowcat

Lepo je če deliš