Reply To: Donna Eden – Energy Medicine

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Donna Eden – Energy Medicine Reply To: Donna Eden – Energy Medicine

#21309
glas
Participant

Daigu wrote: Se opravičujem. Različni razlogi so me za nekaj časa oddaljili od spremljanja foruma. Počasi se stvari vtirjajo tja, kjer že vseskozi so.Morda ima kdo kakšne izkušnje ali mnenje o tem (Tadej, Glas, …). Povsem ‘naključno’ sem izvedel zanjo. Poiskal gradivo; vendar, bi rad pred nakupom slišal še kakšno neobremenjeno mnenje. Svojega sem si že ustvaril in vedno je mogoče izbrati, ali, izbrskati drobna zrna, iz česarkoli. Hvaležen, za odzive.

Pogledal sem ta predstavitveni video: http://www.youtube.com/watch?v=0nKWaJBgJ68

Zdaj zakaj te je pritegnilo točno to veš samo ti.. Tadej ti priporoča avtorja, ki baje bolje obvlada energetske vaje.. Mogoče jih? Ne vem..

Ne gre pa vedno le za bolje slabše.. Če misliš, da ti ta oseba lahko kaj da (z svojim znanjem, pristopom in nečinom dela,..) Potem poizkusi in delaj na njen način! Včasih kdo z svojim tipom osebnosti, z določeno energijo, se lahko lažje poveže z enim avtorjem kot z drugim, pa ne gre vedno le za bolje – slabše.. Ta Donna Eden izžareva tako pristno srčnost in preprostost.. Morda so te osebnostne lastnosti, s katerimi bi ta trenutek najlažje in najefektivnejše pridobival v življenje to kar potrebuješ za svoj razvoj in kvalitetno bivanje..

Vglavnem prepusti se.. Le ti veš kaj rabiš..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”