Reply To: Čudeži

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Čudeži Reply To: Čudeži

#19203
glas
Participant

strelka wrote: A bi se dalo tisti križ tako nalimat , da bi ga vidli tudi tisti , ki nismo na facebooku

In Glas ..zakaj pa meniš , da se nam Mojstri ravno v obliki križa prikazujejo ..in to ne v obliki enakokrakega ..ampak prav v tej obliki …?

na takem kot so pogani -Rimljani Jezusa na križ pribili…

Ja ne vem ča lahko dam sliko??

Ne vem kako se slike dajo sploh tu gor, razen iz internetnih strani znam..

Kar pa ti govoriš o kristjanih itd.. Mislim, da je mojstrom vseeno za take človeške umotvore, njim je le do človeštva, da jim pomagajo, dvigujejo vibracijo, jih usmerjajo kolikor gre..

Drugače pa poglej svetlobne križe, ki so v tistih dveh linkih, ki sem jih objavil, takega sem videl, pa ni potrebe da fizik to gleda, ker je taka debata brezpredmetna.. Fizik pač reče ja odboj svetlobe se je pač tako formiral.. kar je itak res.. Ampak zakaj se je začel ravno sedaj od oken formirati v oblikih križev prej pa ne, to pa itak ne gre potem več dalje debatirat, če je nekdo fiksno odločen, do kod želi in upa razširiti omejitve lastnega uma.. So pa še drugi fenomeni, ki so zraven tega.. Naša uradna znanost je opazovalne narave! Vse zna opisati iz stališča opazovalca, kot da je vse pač kao logično (kar tudi je).. Ne poznava pa sile v ozadju, ki tvori opazovan efekt!! Ker logika gre še naprej, naprej od tega, do kod se je umsko omejila uradna znanost.. … ..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”