Reply To: Čudeži

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Čudeži Reply To: Čudeži

#19197
glas
Participant

NinaNana wrote:

Prilagam Vam povezavo sliko sebe in prijatelja, ko sva se v noči iz sobote na nedeljo slikala v Koloseju v

Mariboru.</span>Slika bi morala biti brezhibna, a se je na njej pojavil nekakšen križ v

»avri«?, zelene barve, nekakšen roza krog, okoli moje roke in enih 5 senc, v

katerih so obrazi, kateri se sicer ne vidijo razločno, razen obraz na prsih

prijatelja.

To je pa eden lepših svetlobnih križev kar sem jih kadarkoli videl, v taki lepi zeleni barvi in še polepšan v soju roza barve zgoraj, pa še neki beli sij spodaj.. Prisotni sta zelena in roza barva, barva srčne čakre, centra ljubezni, roza pa pravtako barva ljubezni..

Ti svetlobni križi se pojavljao po vseh raznih stavbah objektih, na oknih ali raznem steklu.. To se pojavlja po svetu (zraven še mnogih drugih pojavov) kot spremljajoči pojav te dobe, “čudeži”, ki so poslani ljudem, da nam pomagajo sprejeti to kar v resnici smo..

Jaz osebno sem videl le enega enkrat, na eni stavbi na morju..

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2476569628903&set=a.1171345879125.2025626.1092353030&type=3&theater

Drugače pa so publikacije, ki poročajo o pojavljanih tega pojava po vsem svetu..

Fenomene nam manifestirajo Mojstri, ki skrbijo za evolucijo in prebujanje človeštva in nam tako pomagajo, da bi uspešno prešli tranzicijo v Novo Dobo.. Ti fenomeni se povezujejo predvsem z mojstrom Maitrejo oziroma v krščanskem delu sveta tudi z Mojstrom ki ga poznamo pod imenom Jezus..

Vglavnem brez strahu, to je blagoslov tebi in prijatelju, idita po poti blagoslova, da vama razkrije celotno sliko zakaj se vama je manifestiral..

Nisem pa še slišal, da bi se kdo ustrašil takega križa , malo manj glejta grozljivke in druge filme, s katerimi se programira človeštvo, se omejuje zavest, vstavlja podzavestni strah do duhovnega in tako niža vobracije.. No pa saj se vama je v koloseju manifestiral.. glas2013-04-03 10:08:24

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”