Reply To: Človekov duhovni napuh

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Človekov duhovni napuh Reply To: Človekov duhovni napuh

#18493
Nataša
Član

ozelot wrote:
Če se ne odzivaš na okoliščine lahko v slabih okoliščinah najdeš srečo, svobodo, ljubezen… ni treba se zgovarjat na družbo. Spet žrtev. Enkrat vzorcev enkrat programov zdaj družbe,.. kaj imaš še na zalogi? Kaj te še nazaj drži? Sprosti se in sprejmi kar ti nudi življenje. Nehaj bremzat z umom. 21.12. je um kot moški princip izgubil moč. Zdaj vodi srce kot ženski princip. Jest živim v zelo podobni družbi kot ti pa me oblika ljubezni ki jo ponujajo ne zanima.

Ozelot, pingpong na to temo bom nehala igrat, ker vse skupaj že izgleda kot prepucavanje. Kar sem želela povedat, sem že povedala.

ozelot wrote: Praviš da je odvisno od stanja bitja… od česa pa je odvisno stanje bitja od okoliščin?

Bitje je zavest, zavest pa je žal mogoče modelirati, in modeliranje se začne že s trenutkom rojstva, oziroma že prej. Zato je naša zavest ujeta bogsigavedi kje vse. In s tem naša izvorna moč splava po vodi. Poanta je, da izvorno moč dobiš nazaj, dokler pa je ne dobiš nazaj, oziroma dokler sploh ne ozavestiš, kje vse je ujeta, se stvari bistveno ne morejo spremenit.

ozelot wrote:
BTW Basharja priznavajo tudi razsvetljenci. Lih zadnč sem poslušal komentar ene punce ki naj bi bila razsvetljena in je duhovna učiteljica pa je za Abrahama rekla da ni fajn za Basharja da je pa zelo dober ker direktno vpliva na zavest in govori pravilno.

Mene niti malo ne zanima, kdo je razsvetljen, niti me ne zanima, kdo koga priznava. Če verjameš, da je Bashar fajn, ker je menda ena razsvetljena bejba rekla, da govori pravilno, potem si del svoje zavesti (beri svoje izvorne moči) podelil tej bejbi in Basharju. Mene zanima moja lastna izkušnja.

Lepo je če deliš