Reply To: Čiščenje stanovanja

Forum Duhovnost Forumi Radiestezija Čiščenje stanovanja Reply To: Čiščenje stanovanja

#29865
tadej pretner
Moderator

Achernar wrote:

Tadej hvala ti za koristne nasvete!

Je pa zadeva že rešena s pomočjo znanca, kateri je zadeve razrešil. Po dobrem tednu z ženo še nisva zaznala ničesar motečega.

Zdi se mi da je res temu tako, ker sem se nekako naučil določene stvari odmisliti, pa jih zopet “obuditi” v sebi. S tem mislim predvsem pozornost na sebe in na prostor.

Zanimivo je tudi, da pred tem nisem nikoli odpiral kuhinjsega okna na polno, vedno le na kip.

Se mi je pa sedaj priklical v spomin dogodek, čiščenja prostora z zvokom, z gongi, zvočnimi posodami in različnimi “naravnimi” instrumenti. Čisto laična zadeva, zgolj iz eksperimenta in radovednosti. To je bilo pred kakšnim letom dni izvedeno pri znancih na dopustu na morju. Zadeva se je do sedaj obnesla, ni več “prestavljenih” stvari, odprtih oken in podobnega…

Morda se je le “prestavil” in našel sebi drugo domovanje.

Je pa res, da najverjetneje ni šlo za vpliv zelo negativnega in agresivnega “duheca”

Po pričevanju zelo skromne osebe, z zelo razvito intuicijo naj bi šlo za mladega fanta, ki naj bi umrl v nekakšni nesreči povezani z vodo.

Pri čiščenju z zvokom moraš biti precej spreten, da se problem ne vrne. Če problematične energije z ustreznim globokim ali agresivnim zvokom le razbiješ, bodo čez čas prišle nazaj. Tudi če delaš zgolj z zvokom, je treba v drugem koraku izbrati takšne, ki bodo prostor ustrezno harmonizirali.
Pred kakimi tremi leti sem imel v Lj zanimiv primer. Čistil sem stanovanje ene bejbe, ki ga je imela itak sama navado čistiti s pojočim posodami. V delu stanovanja so bile enegije tako “težke”, da pojoče posode niso dale od sebe nobenega zvoka.
Ona pa je recimo s temi posodami uporabljala l “drugo fazo”. Če bi najprej energijo v stanovanju z nekim agresivnim in globokim zvokom razbila”, bi morda potem pojoče posode celo delovale.

Lepo je če deliš