Reply To: Čiščenje stanovanja

Forum Duhovnost Forumi Radiestezija Čiščenje stanovanja Reply To: Čiščenje stanovanja

#29652
tadej pretner
Moderator

Achernar wrote:

V energetskem smislu se mi zdi kar v redu bivalni objekt, je pa v kuhinji ob pultu en pas precej moteče negativne energije, katera se da čutiti. Jaz je sicer ne zaznavam redno, mojo ženo pa stalno iritira in zaradi tega se izogiba kuhije v zadnjem času.
V hiši je še en opazen fenomen, oddaljen vsega slaba 2 metra od omenjene kuhinje. Na tem mestu vse rastline nenormalno rastejo, tiste, ki so odpisane se čudežno opomorejo, le potrebno jih je postaviti na to mesto.
Tole drugo ni ravno kak poseben fenomen. Gre za povečano zemeljsko magnetno polje – že v terenu je pač nekaj, zaradi česar je povečano. Takšno situacijo imam tudi jaz na enih placih pred in ob hiši. Na vrtu recimo obstaja plac, kjer mi petršilj zraste skoraj do pasu, na nekaterih mestih pa sem opazil gromozanske tropotce.
Matr bi blo nobl, če bi ful zraslo le tisto, kar bi hotel in ne bi bilo nobenih drugih posledic. Če bi pol za nekaj časa tja dal tiča, bi verjetno čez čas orožni list rabilLOLWink Tako pa takšna mesta dejansko imajo destruktivne učinke – na njih recimo objekt rad poči, ali pa asfalt ali kaj podobnega. Enkrat sem za nekaj dni na takšnem mestu pustil steklen vrč- Ko sem prišel ponj, sem videl, da se je na njem pojavila nekakšna komaj vidna mreža – kot pajčevina v strukturi stekla. Ko pa sem ga potem prijel za ročaj, je razpadel na drobne koščke.

Achernar wrote:

Nekako smo raziskovali in po pričevanju nekaterih naj bi nad prejšnjim lastnikom bil izveden nekakšen urok?
Njegova žena naj bi se na tem mestu precej zadrževala in zaradi tega izgubila dobršen del vida? Pravili so, da je ravno na tem mestu začutila, kako slabše vidi. Kar naenkrat.
Kuhinja je v prvem nadstropju, povsem na vogalu hiše, na njenem severozahodnem delu. Seveda so v njej električne naprave, je pa prostor precej zaprt z enim oknom na zahodnem delu. Zdi se mi kakor, da ni pravega pretoka energije in da je vse skupaj “ujeto”.
Urok je razmeroma lahko rešljiv (pri objektu neprimerno lažje kot pri človeku). Štos pa je v tem, da zadnje čase vedno večkrat opažam, da se v objektih pojavljajo nekakšni portali, na občutek živahne energije, ki potem povzročajo kakšne paranormalne stvari v objektu. Te je precej težko “zamašiti”. Ta pojav je povezan z dejstvom, da potuje trenutno zemlja čez torzijsko zelo intenziven del vesolja. Matr, včasih sem imel od desetih primerov čiščenja bivalnega prostora en primer duhcev, zdaj pa jih je že polovica.

Achernar wrote:

Zanima me kaj se da “laično” narediti, da se negativna energija ali urok? omili, ublaži ali prežene? Sem sicer postavil orgonit na tla, pa ni pravega učinka.
Dobrodošlo je vsako mnenje, kakor tudi vsak odgovor

Glede orgonita se pojavlja precej vprašanj – ali sicer v drugih okoljih deluje? Na precej orgonitov sem že naletel, pa jih več ni delovalo kot pa ja. Lahko poskusiš s tem, da daš tja eno bakreno ploščo in jo direktno ozemljiš. Urok pa ponavadi gre pri klasičnem čiščenju bivalnega prostora, v katero vključiš brisanje vorteksov. Sam to verjetno ne znaš. Obvladaš pa po mojem torzijsko polje. Lahko poskusiš z delom z ustrezno namero, pri kateri uporabiš TP, katerega bi moral intenzivno “vzdrževati” ene 10 minut. Tudi na ta način se večina bivalnih prostorov spodobno očisti, sploh če ustvariš tudi energijski kanal, ki hišo povezuje z zemljo in višjimi sferami.

Lepo je če deliš