Reply To: Čiščenje stanovanja

Forum Duhovnost Forumi Radiestezija Čiščenje stanovanja Reply To: Čiščenje stanovanja

#25964
tadej pretner
Moderator

ozelot wrote: Pozna kdo tele piramide?


Doživeti moč stenske piramide


Mižigoj in dodaja: „Težko je
ravno zaradi tega, ker se ta energija ne da z nobenim inštrumentom, kar
jih v svetu obstaja,
meriti, niti se je ne da prijeti, se jo pa zelo
dobro čuti na obolelem organu, če jo daje usposobljen zdravilec.”
Bioenergijo se seveda da meriti in sicer na več načinov:
– Drago Plečko iz Zagreba recimo meri spremembe pretoka energije po meridianih.
– S PIP kamero jo lahko zaznamo celo vizualno.
– Ustrezne instrumente za merjenje bioenergije imajo tudi v Ljubljani, na inštitutu Bion.

ozelot wrote:

Svoje izsledke nadgradil z izdelavo piramide

Ideja seveda ni nova. Znano je, da geometrijska telesa nekaterih oblik zbirajo, recimo temu “univerzalno” energijo – ne gre le za univerzalno energijo eterične ravni, ampak tudi za skalarno. Ta telesa so predvsem kupola/stožec, tetraeder in piramida – pravzaprav je piramida od teh treh še najbolj “neposrečena” varianta, saj je pomembna usmeritev njenih stranic (sever – jug=, pri kupoli, stožcu in tetraedru pa to ni pomembno.
Kolikor jaz vem, je prvi prišel na idejo sevalnika, ki visi iz stropa Stojanović iz Novega Sada. Če se ne motim, ne gre za znanega Ljubišo Stojanovića, ampak za tipa z enakim priimkom, imena pa se ta hip ne spomnim. Izdelal je kupolo, ki si jo obesil iz stropa, na kupoli pa je bilo tudi precej simbolov. Zraven je izdal tudi knjižico s teoretičnimi pojasnili. Leta 1992 sem oboje kupil – kupolo sem že zdavnaj vrgel stran, knjižica pa je še nekje, a je sedajle nisem našel. Zanimivo se mi je zdelo to, da je v začetku kupola “delala k svina” – ko si odprl vrata sobe, v kateri je visela, je energija dobesedno udarila vate, čez čas pa jo sploh nisem več čutil. Res ne vem, v čem je bil štos – močno dvomim, da je šlo zgolj za mojo adaptacijo, kajti to energijo so v začetku čutili tudi tisti, ki so prišli k meni na obisk, kasneje pa ne več.
Dopolnilo: Šlo je za Branislava Stojanovića, svojo napravo pa je imenoval kozmogenerator. Naslov spremne knjižice pa je bil Bioenergija – kozmogenerator.

tadej pretner2014-08-20 10:13:44

Lepo je če deliš